onsdag 25 februari 2015

Förberedelser

Idag har vi fixat lite inför vår stundande Londontripp! Skönt att få ett par dagar iväg från allt tänk och samla lite kraft.
Vi har växlat in lite kontanter samt förbokat biljetter till madame tussauds. Det var inte billigt och de andra planerna på aktiviteter får nog vänta till nästa gång!
Jag har oxå idag fått besök av de alltid lika trevliga livsmedelskontrollanterna. Ännu trevligare är de när jag får med beröm godkänt😀

söndag 22 februari 2015

Vacuum

Varför ska livet vara så komplicerat! Trodde det skulle lugna ner sej, nu när man befinner sej mitt i livet. Vissa dagar vet jag, andra inte. Känner mej knäpp, rastlös, otrygg, osäker precis allt det jag inte vill känna. Vad ska jag göra med mitt liv? Det fladdrar iväg, barnen växer ut och jag har inte det jag hoppats jag skulle ha när den tiden kom.
Jag kämpar och försöker. Jag ger inte upp i första taget, kanske inte nu heller. Men det sliter, tär på humör och ork. Ger skuldkänslor. Att jag inte räcker till, att jag ger upp.
Usch vilket skitinlägg men som fler av er vet är det en lättnad att bara få ner orden i skrift.

lördag 7 februari 2015

Äntligen fredag

Fredag 00.05. Krupit ner i sängen och det är så skönt! Därnere spelas det hockeyspel och vi har haft en ganska trivsam kväll.
Häromdagen besökte jag min gamla barndomsvän Anki och fick gosa med hennes nakenkatt! Det var inte alls som jag trodde och den lena, varma kissen utan päls fick mej att känna att om jag ska ha katt igen ska det vara en sån!

Min aloeförsäljning går över förväntan då jag trots att jag inte haft en endaste visning ändå måste lägga en beställning på drygt 2000 kr då folk helt plötsligt börjat tjoa från höger o vänster och vill beställa! Jätteroligt!
Häromdagen klagade en kollega över huvudvärk. Jag hämtade min favorit, Heatlotion och smörjde hennes tinningar och nacke.
Igår sa hon att hon ville ha en tub! Hon skojar med mej och säger, du, det där aloe sveda det är rätt bra du!
Så idag var det lite mer huvudvärk, muskelvärk som krävde assistans. Så nu har jag nytt namn på jobbet! Dr Sveda! Joråsåattminsann!

söndag 1 februari 2015

Dagen efter

Trevlig förfest med nya bekantskaper, alltid trevligt! Partyt i sej var oxå kul, massor av folk och ganska många bekanta ansikten. Musiken var bra, allra helst coverbandet Smalare än Tord (jo dom heter så!) duktiga, roliga och ett jäkla ös! Dansade så fötterna värkte och höll i till klockan två timmar över tolv😉
Sov ganska dåligt men var inte så sliten ändå idag förutom en ganska kraxig röst då man naturligtvis sjungit med för fulla muggar!
Dottern ville gå på stan och det kändes som en helt ok dag för det.
Inhandlade avfärgning och ny toning för att ta bort det röda och satsa på mer ljusbrunt. Efter avfärgningen var jag ljusorange och efter första toningen kopparfärgad. En toning till och är nu ljus brunett med röda nyanser! Envis den där röda färgen! Men den ger sej nog vartefter.
Nu måste jag sova. Har öppningen imorgon. Kommer vara död!
Godnatt 🌙