söndag 26 april 2015

Planering

Det blir inte så mycket inlägg just nu. Har för all del huvudet fullt men allt passar sej inte att skriva för allmänheten!
Det är absolut mer kännbart att klara tiden tillsammans fram till flytten än vad jag trodde.  Planerna på att fortsätta vårt förhållande som särbo känns just nu ganska avlägset.  Jag tycker allt är jättejobbigt och kan inte leva samboliv som förut.  Jag kan vakna på morgonen med goda intentioner om att vara go och rar och vara flickvän men min toleransnivå är i närheten av nollstrecket så det blir inget mer än just en tanke.  Mannen tycker säkert det är jättejobbigt och förstår inte varför jag är som jag är men det är och har varit så mycket med allt och nu när jag tog beslutet så tog det liksom stopp med allt.
Jag vill bara att det ska gå fort fram till flytten.  Jag vill bort och få lugn och ro till mej, tankar.
Vet inte något om hur det blir sen men känner att jag tar det som det kommer.  Kanske poppar känslor upp igen när man får distans.  Kanske inte.  Jag känner bara att om det ska finnas en chans måste jag komma iväg och ordna upp med mitt.

Det är våran flykt just nu, min o dotterns.  Att planera nya hemmet.  Vi gillar båda att inreda så vi drömmer och planerar.
Imorgon ska vi köpa ett soffbord vi hittade på blocket som vi ska måla om.
Soffan är fixad och sen är det bara köksbord kvar men det får vänta om inte det rätta dyker upp.
Ska ringa hyresgästen i veckan och fråga lite försiktigt om han vet när flytten blir av.
Förste juli känns som en mindre evighet så jag hoppas det blir tidigare!
Nej, nu drog klockan iväg!  Måste sova. Måndag betyder ju öppningstur!
Natti!

söndag 19 april 2015

Söndagsmorgon

Fortfarande är det bara jag som är vaken klockan 10.20.  Var ni på fest eller? Jo, så var det!
Gubbens ex hade 50-års baluns på lokal. Hon sjunger i ett rockband och bjöd helt enkelt in familj och vänner till en konsert! Det var jättetrevligt och de var väldigt duktiga. Det var tre i bandet som fyllde 50 varav en skotte. Det resulterade i att han hade besök från sitt hemland vilket medförde säckpipa och skotsk dans!
Dottern körde oss dit och skulle hämta sen. Efter någon timme kom ett samtal. Mamma, kan ni ta spånkan hem? Grannarna grillade, gitarren åkte fram och med den även lite cider.  Jodå, den gick ju strax utanför så klart hon skulle få lite festkväll oxå.
Vi var hemma redan vid midnatt, dottern kom sprudlande glad in vid halv tre tiden och kramades godnatt. Tror hon är lite trött idag men hade så trevligt där hon satt med 2 grabbar och grillen de tände för 3e gången för att det var så kallt!
Själv har jag inga sviter efter festen, däremot förkyld, igen. Börjar nog förstå att det är kroppen som protesterar mot all röra runtomkring men det är ju som det är. Skrev jag att jag fick lägenheten? Jodå. Senast 1 juli förhoppningsvis 1 juni flyttar vi till en liten 2a precis bredvid där vi bodde förut. Vill att det ska vara nu. Känns som vi bara behöver börja om. Sen hur det blir framledes med förhållande och sånt det tar vi vartefter. Just nu är det bara att hålla ihop livet hjälpligt och planera nya lägenheten. Dottern vill ha det Chabby chickigt så vita möbler letar vi :-) Vårväder utlovas under kommande dagar så får väl passa på att fylla på d-vitaminförrådet så länge jag har min uteplats! (har iaf balkong sen!)

torsdag 9 april 2015

Trött

Tog mej i kragen och träffade farbror doktorn idag. Obehagskänsla i höger sida av magen, trötthet, huvudvärk och feber till och från i flera veckor nu. Han har klämt och känt och förutom att blodtrycket fortfarande var förhöjt så visade inte själva undersökningen något. Imorgon väntar provtagning på morgonen då det ska vara fasteprover. Visar inte de något så är det bara att avvakta.
Jag har avvaktat i 7 veckor men börjar undra om jag är inbillningssjuk! Visst, jag har det rörigt omkring mej men inte så pass att det blir sjuka av det!

På lördag ska jag kolla på lägenhet. Är den ok och jag får den känns det nästan osannolikt. Det är sån bostadsbrist och folk får vänta i år på lägenhet.
Men det är väl som med jobb. Vill man och är envis som synden så har man en klar fördel.
Så om man får gapa efter mycket så önskar jag mej oxå en frisk kropp. Om det nu behövs en knuff med hjälp av doktorn så må det vara hänt.
Behöver styrka och kraft för att ta hand om allt så då vill jag vara frisk!