söndag 21 februari 2016

Jobb, dans och samkväm!

Nybadad och nydanstränad! Har krupit ner och ska snart ladda batterierna i kroppen för ännu en arbetsvecka!
Dagen har förutom dansträningen varit lite avslagen då vi igår var bjudna till vänner. Vi åkte och bowlade en timme och sen hem till dem och åt mat och drack lite alkoholhaltiga drycker! Ja, inga större mängder men väl några glas och när man sen lägger till att man inte kommer i säng förrän bortåt 02, ja då blir det en segdag! Väldigt trevligt var det i alla fall!
Var inte sådär jättemotiverad till att fara iväg till dansen idag. Som sagt seg och gårdagen löpträning satt i vaderna och de kändes väldigt tighta när man skulle trampa runt med små nätta steg! Har börjat förstå innebörden av stretching när man ska kombinera flera olika träningar såhär! Men väl på plats blev det ändå rätt kul och fastän vi båda var lite trötta så fick vi åtminstone kläm på en av de nya turerna!
Lite andra glädjande nyheter är att dottern fått ett långtidsvikariat och börjar nog nästa måndag! Det sträcker sej i alla fall fram till augusti så himla skönt för henne att äntligen få in ordentligt med pengar! Och även mamman får det ju lite lättare!
Nu ska jag dejta John Blund innan klockan drar iväg för mycket. Jag sprang förbi badplatsen igår igen och passade på att fota. Badsäsongen känns avlägsen men jag ska försöka knäppa en bild varje gång jag springer förbi så ska vi se förändringen i naturen!
Nattkramar!

lördag 13 februari 2016

Löprunda!

Mannen skulle på möte 08.30. Jag låg och drog mej fram tills dess och sen masade jag mej upp och intog lite frukost till nyhetsmorgon.
Det är så skönt med lugn start på helgen!
Sen snodde jag ihop en deg och gjorde lite dinkelfrallor som vi mumsade på när han kom hem vid lunch. Det ska tapetseras på undervåningen så förberedelserna påbörjades idag.  Jag hjälpte till en stund men så kom grabben ner och var väldigt arbetssugen så då lämnade jag dem att fortsätta och drog på mej dojjorna för en tur. Jag hade tänkt promenera med inslag av lite löpning men det blev tvärtom!  Orkade mer än jag trodde och förutom att jag gick i 2 branta backar så sprang jag 4 km! Borde kunna ta mej runt vårruset i maj då om jag håller i träningen!
Grabbarna hade fullt upp i rummet när jag kom hem så efter en snabbdusch gjorde jag lördagspizza som fick bli dagens middag.  Nu har de lagt ner renoveringsarbetet för idag så nu blir det soffläge och mello!
Trevlig helg!

måndag 8 februari 2016

Fullrullemåndag

En riktig träningsdag blir det idag! Direkt efter jobbet susade vi till gymmet, dottern och jag. Hon har ju sitt program som hon går efter och jag håller fast vid mina hederliga maskiner!
Idag blev det oxå 10 minuter löpning på bandet och 20 minuter på floating-maskinen. Den är som en blandning mellan trappmaskin och crosstrainer. Den tar på ben och rumpa! Det värsta är att det känns mer än det syns! Den är svårformad den här medelålders kroppen numera men man får väl trösta sej med att man håller sej i hyfsad form ändå! 
Hungriga som vargar for vi hem och åt efterlängtat mellis. Nu blir det en snabbdusch innan middagsfixet. 19.45 är det åter dax att röra på sej när danskursen börjar. Fattar inte varför jag pustar och stånkar efter de 2 trapporna upp till lokalen! Borde ju ha lite kondis!
Gårdagens väder inspirerade att kanske börja löpträna så smått. Tänkte ju springa vårruset i år, inte bara gå! Men nu i blåst och ettrigt regn är inspirationen bortblåst! Väntar på lite mer vår tror jag!
Annars tycker jag vi är duktiga nu som kommit in fasta rutiner med motionen! Det behövs ju ett tag för att det ska bli en vana! Nu är man på gymmet så pass ofta att personalen hejar och tar några ord. Idag fick jag höra att jag var duktig! Joråsåatt!
Kommer somna gott ikväll!
Hur har ni andra det med träningsinspirationen? 
                                                                  Mellis!

onsdag 3 februari 2016

Gaddning!

Nu så, sitter den på plats! Födelsedagspresenten från hela La familia! Fort gick det, en timme som skulle tagit 2. Det är för att jag är en sån förträfflig kund! Sitter så snällt stilla så det går fort och lätt. Kanske är jag lite knäpp ( jaja, en hel del!) men jag tycker inte att det gör ont. Nu har jag inte gjort på några ställen med alltför tunn hud men ändå. Det bränner lite men nästan meditativt. Jag skulle lugnt kunna sitta ett par timmar till! Tankarna får fladdra runt om allt och inget och emellanåt tar man ett par ord med tatueraren. Jag blev jättenöjd, visst blev den fin!
Mannen grymtar nog lite missnöjt, han är inget fan av sån här kroppsutsmyckning men lite lagom tycker jag är fint!
Nu väntar jag in dottern från gymmet sen blir det en övernattning hos mannen. Imorgon och på fredag är det flaggat för övertid då vabruari har tagit fart :-D och snart är det helg igen! Tjosan på det!