söndag 22 februari 2015

Vacuum

Varför ska livet vara så komplicerat! Trodde det skulle lugna ner sej, nu när man befinner sej mitt i livet. Vissa dagar vet jag, andra inte. Känner mej knäpp, rastlös, otrygg, osäker precis allt det jag inte vill känna. Vad ska jag göra med mitt liv? Det fladdrar iväg, barnen växer ut och jag har inte det jag hoppats jag skulle ha när den tiden kom.
Jag kämpar och försöker. Jag ger inte upp i första taget, kanske inte nu heller. Men det sliter, tär på humör och ork. Ger skuldkänslor. Att jag inte räcker till, att jag ger upp.
Usch vilket skitinlägg men som fler av er vet är det en lättnad att bara få ner orden i skrift.

2 kommentarer:

  1. Ingen kan begära att du ensam ska orka allt och fixa lösningar på alla problem. Ställ inte för höga krav på dig själv. Du gör ditt bästa och mer därtill. Tänk efter vad du har gjort och åstadkommit och du kommer säkert fram till mycket att vara stolt över. Det du inte har orkat med kanske beror på dåligt gensvar, brist på engagemang från andra eller bara missförstånd. Just nu är det extra jobbigt så utvärderingen av vad som blivit av ditt liv kanske måste vänta lite. Jag finns här om du behöver mig <3

    SvaraRadera