lördag 29 juni 2013

Kryssning

Då var årets Ålandskryssning klar! Lämnade ett lite gråmulet Norrköping och anlände till ett uppsprickande molntäcke i Stockholm som senare förvandlades till strålande sol under utfärden i skärgården!
Sång (ja, både unge och karl lurade upp ej på karaokescenen...) dans och underhållning blev det. Kanske en och annan drink också!
Vi lyssnade till ett väldigt bra band som hette Flowerheads och på hemväg fick en glad dansk man spela Gasolines "Lille du" tillsammans med dem :-) Ska se om jag lyckas lägga upp en fil till denna vartefter!
God mat fick vi också och den största skillnaden mot föregående års resor var att man som förälder plötsligt såg sej själv sittandes och spana på sina tjejer som hängde i baren och blev uppvaktade av killar! (Jo, vaktade allt lite på dem! Många lite för "gamla" män var allt intresserade!
Trötta satte vi oss på bussen hem och hamnade i riktig rusningstrafik. 1 timme och 50 minuter till Södertälje kändes ju sådär festligt... men det är bara att försöka blunda lite.
Idag strålar solen och loppisdag står på schemat! 
Bästa kompisen har gårdsloppis och vi ska närvara och försöka bli av med lite saker!
Önskar er alla en fin dag!

1 kommentar:

  1. Jag ser att ni åkte med Birka paradise - mysig båt tycker jag. Det gäller att njuta av att ungarna vill umgås med sina föräldrar så länge det varar. Men ni verkar ha kul ihop så det kommer nog att fortsätta vara en tradition för er.

    SvaraRadera