tisdag 19 november 2013

35 dagar till jul....

35 dagar till julafton. Var ute på jogginngtur förut, i smådugg och 8 plusgrader. Vintern känns ännu långt borta!
Men till nästa helg börjar missbruket i form av pynt, julfilmer, glögg och pepparkakor oavsett väder!  Jag vill ha mitt mys innan jul. Efter nyår åker det väck! Har börjat så smått med klappar men bara ett par ännu. Har dock det mesta klart i huvet i alla fall!
Ja, joggingtur idag. Gick över förväntan. Gymmet imorgon. Första gången på ett år. Första gången med intruktör. Han kommer fråga (det är en han, snygg dessutom enligt min mans utsago då han bokade tiden ;-) vad mina mål är. Hm, kan de göra något slapp tanthud tro! Måste man bli bodybuildartypen och bygga bautamuskler så de spänner ut huden kanske... Har ju tappat några kilon och är väl inte direkt knubbig längre. Riktigt smal över rumpa och höfter faktiskt. Men magen är oxå slapp. Som en bit bulldeg, överjäst... Hängig och oregerlig. Den känns inte som någon gymmaskin i världen kan slanka till! Och på jobbet idag när jag bar in varor blev det plötsligt obekvämt under kockskjortan... tuttarna hade ramlat ur behån! Och det beror inte på att de är stora! Är det modell gammal kryssbehå som gäller nu så de stannar där de ska?
Ändå gången de ser ut som i sin glans dagar är en vecka innan mens. Då är de å andra sidan så ömma så då kan man inte röra dem i alla fall! 
Usch vad jag gnäller! Ska säga att jag mår trots allt väldigt bra om vi bortser från tantgnället! Jobbet fortfarande kul. Mannen älskar mej, jag älskar mannen. Barnen är tillfreds och hunden har nästan slutat med sitt skällande efter en veckas antiskallhalsbandsbehandling! Så livet är rätt ok just nu ;-)

1 kommentar:

  1. Förlåt men jag kan inte låta bli att skratta av tanken på hur en ung, snygg, välbyggd slavdrivare jagar på dig medan du sliter och försöker vara till lags ;) Förmodligen blir det bättre än så och så länge du har roligt så kan du gärna njuta lite av uppmärksamheten.
    Jag ler faktiskt lite igenkännande åt resten av inlägget också. Bra att kunna ironisera lite om sig själv .

    SvaraRadera