torsdag 27 februari 2014

Spooky!

Ena ungen klagade häromdagen på att andra ungen flyttat runt på hennes saker i fönstret. Andra ungen hävdade bestämt att hon inget rört. Deras egna slutsats var genast spöken!Det viskades oxå om att det känts som man mött någon i trappen.
Jag log mest åt deras fantasier men blev lite ifrågasatt när jag igår tände upp i vardagsrummet när det skymde ute.
Vi har ju sån där fjärrkontroll så alla lampor tänds och släcks samtidigt. Sagt och gjort, jag tar min lilla fjärrkontroll och trycker på lamporna. Klick, klick, klick. Fönsterlamporna och vitrinskåpet tändes. 
Jag satt mej en stund vid datorn och ca 10 minuter senare.. klick, alla lampor stängdes av. Ok, det kan väl bli lite galet med såna moderniteter så jag knäppte på igen. Efter ett par minuter, klick, svart igen.
Men, muttrar jag och klickar ytterligare en gång och nu tänds fönsterlampa ett, sen 2 och sen vitrinskåpet. Dock inte samtidigt utan efter varandra och så fortsätter det, klick, klick, klick, som värsta partyt.
Jag stänger av igen och säger högt att nu räcker det! jag vill ha mina lampor på! Trycker återigen igång dem och sen lös de hela kvällen!
Måste kolla med grannen så inte de oxå har samma belysning så vi sitter och tänder och släcker åt varandra!
Annars kanske vi har någon som påkallar lite uppmärksamhet eller är det kanske The bushman Berra :-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar