fredag 13 juni 2014

"Semester"

Jobbat 3 dagar på trevlig liten fsk.  2 avdelningar på 75 tjänst, ganska lyxigt!
Inga mer jobb inplanerade innan v 28 men nya jobbet kräver planering inför uppstart och onsdag eftermiddag ska jag få en utbildning i mitt nya köks alla finesser!
Min chef ringde idag och jag måste erkänna att lite nervöst är det. Hon har höga tankar om min kapacitet och det känns smickrande men oxå kravfyllt.  Jag har ganska dåligt självförtroende när det gäller mitt jobb. Trots att jag får positiv feedback så känner jag mej aldrig som en riktig kokerska.  Jag har inte utbildningen och mitt arbete baseras på erfarenhet och Kajsa Varg mentalitet.  Jag använder sällan recept utan tar på" en höft" och anser väl ofta att jag har tur som får till det.
Mitt nya jobb känns spännande och utmanande men samtidigt finns rädslan för att inte vara tillräckligt bra. Det är dumt för när jag vikarierat runt lite har jag oxå förstått att det finns gott om gamla kokerskor som tappat sugen.  Som inte har glädjen i matlagningen längre. I jämförelse med dem så räcker jag till men ändå finns känslan. 
Men klart det ska bli bra! Jag vill att när man pratar om min arbetsplats så ska man säga att där får barnen god mat som bygger på att vi strävar efter ett ekologiskt tänk och ett gemensamt förhållningssätt gällande hållbar utveckling inom miljön.
Jag är ganska dålig på den ekologiska biten privat så jag får nog engagera mej i de frågorna lite så jag kan stå för de värderingar jag vill att mitt arbete ska representera.
Men nu kväller,  imorgon fyller minstingen och vi ska ju vakna först!

2 kommentarer:

  1. Jag tror att det kommer att gå väldigt bra och att du får massor av beröm för din mat. Lycka till både med matlagning och med allt det tekniska :D

    SvaraRadera
  2. Tack! Det blir nog bra men känns väldigt ansvarskrävande att starta upp någpt nytt, men oxå kul!

    SvaraRadera