söndag 28 september 2014

Soffor, musik och griniga kärringar

Igår var det kulturnatt i stan och vi tog en tur ner. Vi skulle egentligen på kräftskiva men omständigheterna gjorde att vi valde bort den då vi hade lite fix med familjen.
Mina bonusbarns mamma har träffat en man och det är henne väl unt efter singelliv i drygt 4 år. Detta mottogs dock inte så väl då man varit van att ha sin mamma för sej själv! Nu tror jag att det inte blev så förskräckligt som de målat upp och får de bara lite tid så kommer de nog att vänja sej! Jag vet ju själv hur vi tog det väldigt lugnt och smög med våra träffar under en tid.
En ganska varm kväll och bra drag på musiken. Sov till kvart i tio idag! Visserligen var klockan närmare 2 innan vi somnade.
Idag var det dax att ta tag i kaoshemmet. Nya soffan installerades. Den gamla såldes på annons och levererades idag. Efter att de mött upp, bärt och vi fått betalt kom ett sms om att de var missnöjda. 
Den såg inte ut som de tänkt sej! Till saken hör att frun i huset inte ens kom ner och tittade på den innan karlarna bar upp! Nu skulle hon inte ha den och tänkte göra en polisanmälan om vi inte drog ner priset eller hämtade den! Det var dessutom inga stora summor.
Märkligt folk finns det. Tror bara att hon hotar och vi sa att vi tänker inte åka och hämta den igen! Det är inget fel på den och det som var lite blekt i tyget stod i annonsen. Så vi får väl se. Tror ju ärligt talat inte polisen besvärar sej med en sån sak!
När vi nu skulle in med nya soffan så bar det sej inte bättre än att vi möblerade om hela vardagsrummet! Men ta mej sjutton om det inte blev bättre! Ibland har han bra ideer mannen ;-)

Nu är han ute på troligen årets sista hojtur och jag ska väl plocka lite till. Imorgon jobbdag men tisdag bär det av till Stockholm för julmässa. Skönt med lite annat på jobbet!
Ska uppdatera med julmatsbilder sen ;-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar