måndag 1 september 2014

Invigning

Vaknar med näsan full av snor, ja hela huvudet kändes det faktiskt som. Dessutom hade jag öppningstur och började kl 06. Var väl inte ett glädjeskutt ur sängen men det var riktigt skönt ute med 11 grader så cykelturen gick galant till jobbet.

Bakade äppelpaj till ett helt kompani och barnen fick idag nöja sej med pytt i panna a la halvfabrikat för annars hade inte tiden räckt till!

Klockan 2 kom de första besökarna (politiker från kommunen)  och kom personligen in i köket och tackade för den goda pajen!  Kändes rätt bra!
Sen kom de i en lagom ström, föräldrar,  mor och farföräldrar . Flera kom fram och hälsade och hade hört talas om mej och min goda mat?  Blev alldeles paff! En morfar,  ni vet, en sån där glad lite bullrig äldre herre kom in i köket och mullrade-  jaha, det är här hon gör de där raggarmunkarna ungarna pratar om!
Så 17.30. 6 långpannor paj och 10 liter vaniljsås senare lämnade jag det sista till mina kollegor och åkte hem.
Nu blir det en kopp te (Dunder heter det och dottern gav det till mej idag) och en stund i soffan innan tidig kväll för att förhoppningsvis stävja förkylningen!

2 kommentarer:

  1. Härligt med beröm och bekräftelse. Ofta är människor alldeles för blyga, eller kanske fega, för att våga gå fram till en person och säga att den har gjort något bra. Hoppas du somnar gott trots förkylning och med ett leende av alla vänliga ord. Krya på dig!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack för omtanken! Somnade sött efter varmt te och en magnesyl! Sov gott hela natten och trots att hosta nu försöker tränga sej på så mår jag bättre idag och gårdagen femtioelva nysningar är idag i alla fall borta!

      Radera