fredag 10 oktober 2014

Nyplanerad

En vecka sen jag skrev något! Alltså, man hinner med mycket mindre på hösten! Idag hade jobbet planeringsdag. Alla utom jag för jag behöver inte sitta och delta i pedagogernas planering för barnverksamheten (tack och lov!) Så jag bjöd in kokerskekollegan Lillemor ett par timmar för liite planering, fika och skitprat ;-) Resten tar vi komptid på, har ju några timmar plus!
Så nu är klockan lunch och jag är redan hemma. Ska kanske börja projekt klä om köksstolarna! Om jag hittar nitpistol!
Annars är det fullt röj hemma. Har hittat en suverän auktionssida på fejjan där man kan sälja sina gamla avlagda grejor!Ja, jag har gjort det förr men blev så innerligt trött på alla som la bud och skulle köpa men som sen aldrig dök upp. Men den här funkar skitbra! Den styrs ganska hårt av en admin men det är nog det som behövs! Sköter man sej inte så åker man ut!
Så alla saker, smått som stort. Allt ifrån vinterdäck till saltkar läggs ut och även om det är 30-40 kr så blir många bäckar små....!
Har en sparatilljulklapparburk som jag lägger all förtjänst i och det kommer vara en god hjälp till shoppandet senare
Nu ska jag oxå promota min sambo lite! Han har äntligen spelat in en av sina sånger! Det är en gammal Gasolinlåt och jag tycker man blir på gott humör av den! Vi har lagt upp den med text så blir det lite lättare att förstå! Håll till godo!


https://plus.google.com/111270084828810445893/posts/Xi1DMdQJh8o

2 kommentarer:

  1. Du har verkligen fullt upp. Och så har du tänkt lägga in ett besök här mitt i allt också :) Det blir kul men stressa inte ihjäl dig för att hinna med det. Det kan bli ett spontanbesök någon dag när du känner att du har ork.
    Jag gillar gasolin och har alltid gjort det. Jag sjunger gärna med i sångerna men då låter det nog lite som när man var liten och försökte härma engelska sångare utan att kunna engelska. Kul att höra din sambos version och han gör den jättebra.

    SvaraRadera
  2. Nä då, ska inte stressa ihjäl mej ;-) nästa helg är alla barn hemma så åka till dej blir ju semester!

    SvaraRadera