onsdag 22 oktober 2014

Soffhäng

Soffhäng deluxe idag. Har vikt gårdagens tvätt men sen har det inte blivit mycket mer! Mannen är iväg och repar och jag hamnade tidigt framför tvn (detta är väldigt sällan) Har avverkat frågesportsprogram, Halv 8 hos mej och nu Bonde söker fru. Tar nog och kryper ner i ett bad efter programmet och sen är väl timmen slagen för kvällströtta mej!
Imorgon är det torsdag (igen!) och veckan har återigen susat förbi i ljusets hastighet. Nästa veckan blir nog lite lugnare rent jobbmässigt då det säkerligen är mindre barn då det är höstlov. Skönt! Blir det lite extrafix på jobbet och kanske kan man ta ut några timmar ledigt oxå!
Nu går jag och tappar upp ett skumbad!


söndag 19 oktober 2014

Ute på vift

Ja, idag tog jag bilen ut på en tur till landsbygden utanför Linköping. Närmare bestämt Bestorp där min bloggvän Ingrid flyttat från jämtländska Optand.
En nätt liten resa på betydligt fler mil än de 6 vi numera har mellan oss!
En mycket trevlig tur där man upptäcker att man kan lära känna ngn ganska bra genom moderna medier och hur det kändes så naturligt att träffas på "riktigt".
Sen har vi nog upptäckt innan att vi tänker och fungerar lika i mycket så därför så var det oxå lättare att ses utan att det kändes konstigt.
Den som betedde sej var väl min stolliga hund som blev tokkär i hennes hund!
Inget fel i det men jag har en Rasmus och hon en Kasper!
Detta bekom nu inte Rasmus ett dugg utan han uppvaktade och tvättade öron så stackars Kasper tittade bedjande på mej för att få hjälp! Dock behöver vi ju inte bekymra oss att det blir valpar i alla fall!
När vi skulle åka hem sprang han tillbaka till dörren och gnällde efter sin käraste ;-)

Nu väntar sängen. Börjar 06 imorgon. Har lovat gubben lite massage men då får han allt slita sej från tv:n!

fredag 10 oktober 2014

Nyplanerad

En vecka sen jag skrev något! Alltså, man hinner med mycket mindre på hösten! Idag hade jobbet planeringsdag. Alla utom jag för jag behöver inte sitta och delta i pedagogernas planering för barnverksamheten (tack och lov!) Så jag bjöd in kokerskekollegan Lillemor ett par timmar för liite planering, fika och skitprat ;-) Resten tar vi komptid på, har ju några timmar plus!
Så nu är klockan lunch och jag är redan hemma. Ska kanske börja projekt klä om köksstolarna! Om jag hittar nitpistol!
Annars är det fullt röj hemma. Har hittat en suverän auktionssida på fejjan där man kan sälja sina gamla avlagda grejor!Ja, jag har gjort det förr men blev så innerligt trött på alla som la bud och skulle köpa men som sen aldrig dök upp. Men den här funkar skitbra! Den styrs ganska hårt av en admin men det är nog det som behövs! Sköter man sej inte så åker man ut!
Så alla saker, smått som stort. Allt ifrån vinterdäck till saltkar läggs ut och även om det är 30-40 kr så blir många bäckar små....!
Har en sparatilljulklapparburk som jag lägger all förtjänst i och det kommer vara en god hjälp till shoppandet senare
Nu ska jag oxå promota min sambo lite! Han har äntligen spelat in en av sina sånger! Det är en gammal Gasolinlåt och jag tycker man blir på gott humör av den! Vi har lagt upp den med text så blir det lite lättare att förstå! Håll till godo!


https://plus.google.com/111270084828810445893/posts/Xi1DMdQJh8o