lördag 20 juni 2015

Jag vill ha en liten stuga!

Midsommar blev det trots ihållande regn fram till ca 18.30. En av grannarna hade fixat fram ett tält, en sån där modell de har vid racing etc. Himla smidigt, bara att fälla upp! En annan granne bidrog med 2 tältsidor och även om det blev ett litet ihop plock så fyllde det sin funktion.
Potatissalladen var god. Josefines hemmagjorda sås var grym och den grillade köttbiten var perfekt grillad av grillmästare Fredrik!
Bortåt midnatt fick vi dessutom skjuts hem av bästa Mikaela så vi slapp ta taxi!
Så summa sumarium. En lugn, trevlig midsommar där regnet i alla fall gav sej framåt kvällen! Och det var för kallt för myggen!
Idag vaknade jag relativt "symtomfri" av kvällen innan och tog en promenad ut till en vän som har en kolonistuga. Lite fika och prat och promenad hem igen. Uppehåll på vägen dit, hällregn under fika/pratstund och uppehåll på vägen hem! Tajming!
Alltså jag blir så sugen på en sån där liten stuga! Lagom stor, lagom med måsten. Tror det ska bli mitt mål, min morot att spara ihop till!Dessutom pratar vi ju inte jättesummor utan fullt tänkbart!

Imorgon är det söndag. Så skönt att helgen ännu inte är slut! Ska åka ut till en annan kompis sommarstuga som de flyttar från nu siste juni. Allt ska bort och jag har tingat ett gammalt köksskåp jag ska släpa med mej hem! Hur vet jag inte än men i nödfall kan jag nog ta det på taket!
Förutom en byrå och vartefter en nyare tv-bänk så börjar hemmet nu kännas "helt"
Det är fortfarande lite tomt på väggarna men turen går väl till Ikea någon dag så får jag köpa lite tavelhyllor så saker kommer upp på väggarna!
Nu är det over and out för idag!

1 kommentar:

  1. Den svenska drömmen: en röd liten stuga på landet. Det är verkligen något bra att ha som mål. Klart du fixar det så småningom :)

    SvaraRadera