söndag 10 juli 2016

Gottgottigottgotthelg!


Enligt traditionen  (vi började med den förra sommaren; -) så inledde josefine och jag semestern med helg i huvudstaden och besök hos lillebror med flickvän. Nästa gång vi kommer kanske hon är fru då det kommit en ring på fingret!
Vi har haft fantastisk tur med vädret och promenerat massor med små stopp här och där för intag av både mat och dryck. Lördagkväll blev det mat hemma. Brorsan är duktig i köket så hemgjord räksoppa till förrätt och ugnsbakad torskrygg med räkor,  hemgjord hollandaisås  (den fick flickvännen ta äran för! ) och färskpotatis. Lite bubbel till det så var matkoman ett faktum!
Idag har blivit ännu en promenad och besök på ett glasscafe.
Snart väntar hemfärd men familjen är inte komplett då ungen fick få för sej att gå på dejt! Det är tre timmar sen hon åkte och frågade för nån timme sen om hon kom snart så vi fick packa och avsluta lite. Svaret blev nej, jag ringer dig sen! Uppenbarligen var dejten trevlig!  Men hon får nog ge sej vartefter för till kvällen vill jag vara hemma!
Imorgon är första semesterdagen och då blir det volontärarbete på norrköpings motorstadium.  Norrköping har ju sm-veckan och mannen är ju involverad så då hjälper jag oxå till. Måndag och onsdag ska vi styra med det sen lät det som att det kanske blir en tur med husbilen!
Avslutar med lite bilder på vad vi gottat oss med!

1 kommentar:

  1. Trevliga traditioner ska man hålla fast vid och likadant med syskon. Roligt att det blev en så fin vistelse :)

    SvaraRadera