söndag 1 januari 2017

Gott nytt 2017!

Nyåret såg ut att bli en lugn tillställning hemmavid då alla kamrater var upptagna på annat håll och just den dagen är väl inte något arrangörer  satsar på när det fest/dans på uteställen.
Vi hade eventuellt tänkt åka på nån kryssning men med det instabila vädret som råder just nu med blåsväder kändes det inte så lockande.
Så i fredags blev det en tur till affären för att köpa åtminstone lite godsaker att frossa i. När vi kom hem hade en kompis från danskursen skickat en festinbjudan på Facebook.  Det var en privat tillställning  med förköp men en tjej hade fått förhinder och ville sälja sina biljetter.
På nyårsaftonsmorgon bestämde vi oss och köttbiten vi införskaffat fick ta sin tillflykt till frysen och invänta ett annat tillfälle!
Här bjöds på välkomstdrink,  buffémat, kaffe och bubbel. Och en massa dans!
Så skönt att få vara gäst och slippa fixa!
Ja, förstå mig rätt. Jag gillar ju sånt men när det bara var 3 personer hemma så var det här ett bra tillfälle att få släppa den biten!
Jag dansade med flera och över lag tyckte jag det gick riktigt bra!
Mannen stuffade på men fick inse att de snabba danserna är inte för hans flimriga hjärta just nu. Men med lite måtta så fick han fara runt lite han med!
Vi drack av det som bjöds där men som det ofta blir när man dansar mycket så blir det ett stort vätskeintag och det består av vatten för annars blir det nog lite rörigt för huvudet!
Så nyårsdagen vaknade jag pigg och utvilad och det känns ganska mycket bättre än en baksmälla!
God fortsättning på er!


Folkets hus, massa god mat och mycket folk! 

1 kommentar:

  1. Kul att det blev fest och dans. Här var det, som du nog gissar, väldigt lugnt och precis så som jag just nu vill ha det. Alla nöjda med andra ord :)
    Gott nytt år och god fortsättning.
    Kram <3

    SvaraRadera