måndag 9 januari 2017

Då är man igång igen!

Ja, jobbade ju förra torsdagen men det var mer lite uppvärmning.  Idag var det ganska lugnt men imorgon börjar inskolningar och nya barn ska gråta sig igenom några veckor!
Idag började jag också på mitt nya schema som innebär hela dagar onsdag och torsdag. Detta ska slutligen kulminera i heltid från den 1 mars. Trivs ju alldeles ypperligt med de dagar jag har. Att sluta klockan 13 är toppen och man hinner med både träning och hemmet. Dock har man ju inte världens mest betalda arbete så det är mest plånboken som gör att jag väljer att gå upp i tid.  Man vill ju gärna ha den där guldkanten!
Annars har inte så mycket hänt. Och nej, det är fortfarande inte klart efter pappa... jag har härjat på vd:n för begravningsbyrån och han var väldigt vänlig och tillmötesgående men en vecka efter den kontakten så har vi inte hört något, igen.... som en dålig såpa.
Ligger inget i brevlådan imorgon så blir det att mala igen.  Ja, det går jättebra att ringa men jag väljer att mejla för då har jag skriftligt på allt de skyller på. Nu väntas det på ett underlag.  Vad vet jag inte men det har uppenbarligen tagit hela december att få tag på det. Och man kan ju inte skylla så mycket på helgdagarna i år för de har varit få! Nej, alltså helgdagarna har ju varit samma som alltid men som de infallit i veckan har det ju inte blivit så mycket extraledigt!
Men imorgon kanske det händer!
Nu tar jag kväller. Hade ju öppningen idag på förskolan och det känns nu!
Nattkram!

2 kommentarer:

  1. Så hemskt det låter med barn som gråter sig igenom dagarna :( Hoppas att det inte är riktigt så illa.
    Som jag minns det så finns det en tidsgräns för när bouppteckning måste vara klar. Kommer inte ihåg detaljerna men det var inte så väldigt många månader. Men det finns väl möjlighet att begära uppskov och fördröja från begravningsbyråns sida. Smart att maila så att allt finns på pränt.

    SvaraRadera
  2. Bouppteckning ska vara klar på 3 månader och det var den. Arvskifte däremot har ingen gräns. Det som är märkligt är de olika buden i mailen. Låter lite efterkonstruerat, men vad vet jag! Idag har jag dock skrivit till dem igen!

    SvaraRadera