måndag 6 februari 2017

Länge sedan

Ojoj, länge sen någon uppdatering gjordes här! Men varken lust, tid eller ork har funnits.
Livet knallar på. Vi fick byta jurist. Efter alla turer så insåg han tydligen att han inte heller hade tid, lust och ork! Nu är det stor juristbyrå men inget är klart. De har dock gett oss rådet att sälja huset.  Det ska ändå göras och det blir billigare i slutänden än att anlita mäklare för värdering och sen igen för försäljning. De ska ju ha betalt båda gångerna och för juristen  blir det lättare att räkna ut laglott etc.
Önskar bara den gamla juristen kunnat säga det. Då hade allt kanske varit klart nu.

Men nu städas det och putsas inför fotografering och så småningom visning.
Livet känns lite småtradigt så här i grådasket med allt styr. Jobbet lite blaha.
Men vi är många som känner samma och när våren börjar och allt är klart kommer nog livsandarna att återvända!

Imorgon är andra körövningen  (kör som i körsång alltså:) på joyvoice och det ska bli kul! Har lagom återhämtat mig från nästan 3 veckors förkylning men det är lite raspigt än!
Vi har börjat med "im so excited" med pointer sisters. Jag har valt att sjunga "alt2" och det var en ganska speciell stämma! Sjunger man ensam låter den korkad men ihop med melodi och sopran låter det bra! Det är fullt ös och lite "en värsting till systerkänsla" infinner sig. Dock utan nunnedräkten!

Ja, just det. Mannen var på sin elkonventering förra veckan och efter 3 stötar valde hjärtat att hoppa i rätt rytm igen.  Men hjärtoperation är ett måste och blir förhoppningsvis gjord inom en 2 månaders period. Måste man är det ju lika bra att få det gjort.  De har sagt att han blir 100% återställd så det låter bra! Då det faktiskt är ett medfött hjärtfel så innebär det ju att han i praktiken blir i bättre skick än vad han någonsin varit 😊
Så det hoppas vi på och att vi kan återuppleva förra sommarens dansturne med husbilen!
Nu tar vi kväller i soffan!

1 kommentar:

 1. Kul att du hittade tillbaka :)
  Jag tror att de flesta mäkare erbjuder värdering utan att man binder upp sig men det är nog ändå en bra idé att få allt gjort på en gång.
  När jag sjöng i kör var jag också 2:a alt. Det var en kul stämma att sjunga men kanske inte något man framförde utan övriga stämmor :)
  Jag hoppas, och är säker på, att allt blir bra med mannen. Tänk att få känna sig ung igen. Det ska jag också uppleva och sedan leker livet för oss alla :)
  Stor kram

  SvaraRadera