lördag 6 juli 2013

Hundar, karlar och ungar!

Lördag morgon. Har varit vaken sen kl 05. Hur korkat som helst när jag ska ha fest idag men får väl försöka knoppa en stund på dagen.
Mannen skulle äntligen komma hem från Danmark i natt. Färjan gick 23.30 och vi talades vid ca 22 45, då han nästan var framme.
Får 23.15 ett sms om att han är kvar... båten gick 23...! Han missade den med sådär 5 meter. Nästa avgång 03.45.
Nu är han dock äntligen på väg och har precis anlänt till Göteborg. Bara ett antal mil kvar! Han har åkt många mil senaste veckan så en hojtur är nog inte det första jag ska be om när han kommer hem ;-)

Tjejerna har haft en kompis från Linköping över natt och de har gått på både bio och restaurang. Filmen blev Lone Ranger (väldigt bra är deras betyg) och restaurangbesöket blev på Kvarterskrogen Asken där Josefine gör sin praktik. Glada och nöjda var de med kvällen och dagen efter tog de en liten picknick i vår alldeles nygjorda lilla minipark utanför huset!

Mörka moln tornade upp sej på himlen igår framåt lunch. De hade varnat för både åska och regn så jag tänkte att det blir nog att hålla sej inne under eftermiddagen. Men som vanligt så steg temperaturen och det blev 23 grader och sol. Det blev istället att grilla karre samt en liten bustur till hundrastgården!
Idag vaknar man till strålande sol och de har lovat riktigt varmt idag. Synd att man inte har ett hus så man kunde ha en grillfest ute! Men vi får trängas i lägenheten! Finns det hjärterum finns det stjärterum!
Fin helg till er!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar