onsdag 24 juli 2013

Relationer, fotboll och högsommarvärme!

Åkte i måndags ut till Charlie och barnen i Stavsjö där de har en sommarstuga denna vecka. Och vilken vecka att ha detta sommarhus! Temperaturen vandrar mellan 25 och 27 grader och det är bara ett stenkast till yttepytte badsjö med fin brygga och stor altan. Barnen fick bada och sola samt ro båt så de storknade! Lycka för oss föräldrar att se våra barn knyta an till varandra och ha roligt tillsammans!
När vi trötta kröp ner i våra sängar på kvällen uppdaterade jag mej via mobilen om dagens händelser. Läste då att Danmark slog Frankrike i fotbollen! Ropade till min danska man om denna händelse och han blev alldeles uppspelt! Vi är inga sportfantaster eller fotbollsmänniskor men visst känns det lite extra när ens land gör bra ifrån sej! Vid morgonkaffet resulterade detta i att vi genom mobilen bokade biljetter till torsdagens Danmark-Norge match till hela familjen! Min första match nånsin!
Så veckan har varit fin och relationer byggs och stärks mellan våra 2 familjer och det är så skönt! Nu kan man slappna av mer och få njuta över att ha det bra!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar