söndag 14 juli 2013

Lata dagar

Sommar, sommar! 
Ska inte klaga en enda dag på värmen! Häromdagen blev det en eftermiddag vid Mårängens badplats. Soligt och varmt och jag som är en stor badkruka, badade, simmade OCH doppade huvet! Orsaken? en 9-årig grabb som var badsugen och hans pappa var om möjligt än större badkruka än mej! 
Resultatet blev en fin dag på "stranden" och en pojke som ville följa med mej hem sen. Ibland är tv-spel bra! Där kunde de ha roligt tillsammans fast det skiljer 11 år mellan största och honom. Det känns bra för visst är det viktigt att alla trivs tillsammans, inte bara de vuxna.
Gårdagen bjöd på varmaste dagen hitills och glass, sill och potatis blev dagens meny! Sen filten, bikini och en bok ute på gräsmattan i all enkelhet!
Idag var en liten mellandag med mulet och lite regn. och vad passar då om inte en tur till Linköping och Ikea ;-) Resten av kvällen ska jag nog göra absolut nada. Sitta här och skriva lite och sen lite tv. Imorgon väntar nästa möte i störstas adhd-utredning. Redan klockan 09 ska vi vara där och ca 2,5 timmar ska det ta. Jobbigt!Men hoppas det ger de svar hon behöver.
Ha en fin kväll nu och imorgon är solen tillbaka!

1 kommentar:

  1. Jag gläds med dig åt all sol och värme och hoppas på att vi ska få känna på lite sånt här också så småningom. Lycka till med utredningen! Förhoppningsvis leder den till rätt medicinering och ett bra liv. Sommarkram!

    SvaraRadera