lördag 26 oktober 2013

Kaos, samboskap, vänskap och tillfreds....

Kaos hemma. Tyckte inte vi flyttade med så mycket av mannens saker hit men så här ser ut! Den här helgen ska dock det mesta komma i ordning. Det är åtminstone planen! Dock ska motorcykeln först få åka hem till pappas garage för vintervila. Bäst attt passa på medans vädret är med på noterna!
Än så länge har vi börjat med light-versionen av vårt samboskap med bara stora tonårsdottern hemma. Hon huserar mest på sitt rum och jobbar ju 2 kvällar i veckan.
Nästa vecka ska bonusbarnen husera här och då blir det nog lite mer liv i luckan liksom! 
Jobbet är kul, tacksamt och jag trivs jättebra. Så himla typiskt då att de ska stänga för renovering 1/2 2014 och inte öppna igen förrän januari 2015! 
Fick besked att ordinarie köksa sagt upp sej och jag kommer troligen få jobba till februari. Dock hade jag ju haft god chans till fast jobb om de inte stängt igen. Nu kommer den tjänsten inte ut förrän hösten 2014.
Hoppas jag håller med med jobb tills dess för då söker jag! Det är roligt att de verkligen vill att jag ska vara kvar. Det får mej att känna att det är det här jag ska pyssla med!
I veckan blev jag också ifrågasatt som vän. Det kom oväntat och jag blev ganska sårad. Jag tycker att jag ställt upp väldigt mycket för den personen i tider då hon haft det svårt och struligt i sitt liv. Nu har hon funnit kärleken och ett stabilt liv en bit bort och vi har inte samma umgänge som tidigare.
Jag har själv haft en hektisk höst och säkert mindre tid till vänner, men känner också att riktig vänskap inte handlar om vem som kanske hörde av sej sist. Riktig vänskap överlever även i "dåliga" tider och man finns ju alltid för varandra.
Kanske är det bara tillfälligheter som gör att hon känner såhär just nu eller också tycker hon att det är dax att gå vidare.
Det som däremot gjorde mej glad är faktiskt ett sms från min gamla svägerska!Vi har inte direkt någon kontakt för övrigt men hon läser min blogg och skrev att hon gläds åt att mitt liv tar en positiv vändning! Det känns kul att någon jag ändå inte känner så väl faktiskt gläds med mej!
Nu ska jag inte sitta här och slösa bort lördagen dock. 1 ipren till så den envisa huvudvärken ger sej. Drack 2 burkar cider igår. Små. Ni vet såna där ynka 33 cl burkar. Vaknar 06.00 med megahuvudvärk.... vet inte vad som hänt. Jag har aldrig varit så jättekänslig för sånt mer än när man druckit för mycket rödvin!
Åldern kanske!
Men nu åter till hemmafix.
Ha en underbar helg alla!

1 kommentar:

  1. Det låter som om du har hittat rätt, på alla plan :D Lycka till i fortsättningen med allt från samboskap till jobb. Din vän kanske hade en dålig dag och det kan ju vara så att hon blir både glad och lättad om du hör av dig om några dagar.

    SvaraRadera