tisdag 15 juli 2014

42 slag

Nu hemkomna efter minigolfrunda gånger 2. Vi börjar bli stammisar så de bjöd på en extrarunda :-) Jag vann båda banorna :-) Sabbade en fin serie på 3 spikar med 2 fyror och en sexa, typiskt.
Nu har jag knaprat i mej en huvudvärkstablett då värken legat på lut hela eftermiddagen. Det blir tidigt i säng både för huvudets skull och för att jag mentalt är rätt trött. Det där pratet vi borde haft har vi nu tagit och det känns skönt att ta tag i det. Ungarna samlades med oss runt matbordet och vi sa att vi inte tycker det är okej att större delen av sommarlovet går ut på att antingen ligga i sängen med en dator på magen eller framför ett tv-spel. Hittar vi på något är det under gap, skrik och hot om att vi stänger ner internet.
Informationen gick fram tror jag men upp till oss vuxna att hålla i denna gång. Inget internet efter 24 för då stänger faktiskt nätet ner. Även för vuxna! 
Visst tyckte vi det var häftigt att vara uppe sent med när vi var unga men våra telningar kan hålla igång till fyratiden på morgonen och sen ska det ju sovas hela dagen på det. 
Hoppas vi kan samarbeta för familjefridens välbefinnande för sista tiden har varit jobbig med tjafs, griniga ungar och föräldrar.
I morgon är det onsdag och halva veckan redan gången. Ujuj, dessa jobbdagar bara försvinner! 2 veckor kvar till nya jobbet och nästa vecka ska jag beställa det sista och ut och fixa fint!
Ha en fin kväll!

1 kommentar:

  1. Grattis till vinsterna och lycka till med de nya reglerna. Ungdomar är ju faktiskt oftast intelligenta varelser som det går att resonera med om man inte bara tjatar och gnäller :D

    SvaraRadera