torsdag 24 juli 2014

Prickiga skor och hemflyttande ungar

34 grader! Min kompis åker till Mallorca imorgon. Visst det är semester men måste ändå kännas sådär!
Ska gå ut på altanen senare, just nu är där 200 grader,minst!
Min matsedel på jobbet kändes väl inte heller sådär tipp topp.
Bacon och broccolisoppa, pannkakor och nybakat bröd. Svettades en del! Men gott blev det trots att det kändes mer relevant att ha serverat en kall pastasallad!
Ska försöka ta ett litet tag med hemmet. Yngsta dottern har beslutat att bo hos oss på heltid så litet annat arrangemang på möblering.
Orsaken är att hon känner sej ensam hos sin pappa nu när storasyster sen ett år flyttat.
Hennes far spenderar mycket av sin tid framför datorn med spel. Ett beteende som gjorde att vi separerade för 15 år sen. Har väldigt svårt att förstå hur såna materiella saker får gå före det viktiga i livet som familj och barn men tyvärr är han ju inte ensam. Eller jo, ensam är ju just vad han blir men det verkar inte störa honom så mycket. Det jag menar är att många väljer datorn, mobilen, ja den där världen av spel. Undrar varför? Är det för att slippa undan alla krav de tycker sej ha?
Nu kan hon ringa och kanske åker de och tar en golf eller ett biobesök. (hon ringer till 99%) Men de har i alla fall ett umgänge och det är väl det vi får vara tacksamma för att de  har en relation.
För 5 år sedan köpte jag ett par skor som jag gillade mycket. Inga dyra utan 300 kr på Skopunkten tror jag.Rasmus var valp då och valpar tuggar på skor!
Naturligtvis tuggade han på ena skon och hade sönder den. För 2år sedan låg de i en reakorg för 99 kr. Tror ni jag högg ett par? Japp!

1 kommentar:

  1. Härligt för dig att du får hem dottern och kan njuta av att vara nära henne varje dag. Det kanske inte blir så många år så ta vara på tiden :)
    Jättefina skor! Jag önskar att jag kunde ha skor med klackar men mina fötter klarar inte sådana. Det är nog en vanesak men jag har inte tålamod att vänja mig så det blir helt andra skomodeller för mig.
    Just nu skulle jag inte vilja åka på utlandssemester och är inte avundsjuk på de som gör det. I november brukar längtan vara mycket starkare.

    SvaraRadera