söndag 11 januari 2015

Linköping T&R

Huvudvärken var som tur var en dagslända!Eller så var det Egon som virvlade bort med den under natten! 
Idag halkade jag och dottern iväg till Linköping. Vägen var fin men halvvägs började det plötsligt saktas ner på tempot och när det gick i 70-80 så antog vi att det var halka som gjorde folk försiktiga. Då det var dottern som körde så tyckte vi det var onödigt att testa utan körde snällt i rad med de andra.
Viktigast är ju att komma fram och om vi blev 10 minuter sena så gjorde det inte så mycket. Då hann ju vår middagsdejt gå på toan oxå;-)
Vi åt buffe och det var väldigt gott! Ett par timmars komprimerat prat om husdrömmar, visningar och en hel del annat! Till sist fick vi bryta upp då hundvakt väntade och jag tror min kära vän behövde komma hem och smälta dagens händelser och kanske ta en liten morfar i soffhörnet ;-)
Själva tog vi en snabbsväng genom Ikea, ja när vi ändå var där! Dock inte inhandlat en endaste pryl!
Nu blir det soffhäng och kanske lite kvällsmat vartefter. Imorgon är första jobbmåndagen sen den 22 december! Och dessutom lite lyxmåndag då det blir att äta ute på lokal oxå! Bra start på veckan!

1 kommentar:

  1. Det gör inget om det är lite halkigt så länge det är vitt och fint. Man får ta det lite försiktigt :)
    Toan var fin och nödvändig så det gjorde inget att ni var lite sena. Kul att träffas och luncha tillsammans och kul att få babbla lite också. <3

    SvaraRadera