torsdag 29 januari 2015

Paket!

Idag kom det lite grejor från Forever! Mestadels till mej själv men lite beställningar har jag fått och det verkar som jag har lite visningar på G!
Nu har jag köpt Propoliskrämen och ser fram emot att använda den som dag och nattkräm. Jag har känslig hud med tendens till roccacia och har provat allt möjligt men oftast får jag sluta då min hud reagerar med finnar. Har provat några av mina testpåsar och än så länge blivit glatt överraskad så nu köpte jag en tub! Är inne på min 4:e dunk av aloe-vera juicen oxå och hade ett avbrott på en vecka då jag väntade på produkter. Jag kan lova att jag då kände att den gör bra för magen! Efter ett par dagar utan så var oroligheten i magen tillbaka med halsbränna och den där molande värken i höger sida som troligen kommer av en irriterad tarm. Nu efter ett par dagar med ny "dunk" har magen lugnat sej och jag känner som juicen lägger sej som bomull på morgonen och skyddar hela dagen. Samma effekt som magmedicin förvisso men dessutom nyttigt så absolut ett bättre alternativ!
Haha, låter som värsta reklaminslaget här nu men jag har haft ont i magen till och från i massor med år och druckit pulver som blandas med vatten o piller för än det ena och andra. Detta är ju oftast en ständig medicinering så jag är otroligt glad om jag slipper!
Lite läxa har jag oxå fått att jobba med. Att dels fråga på vår Ica-affär om vi får stå med ett bord ett par timmar och även på Badhuset där jag tränar. Även om jag är en babbelfia tycker jag det är jobbigt att ta kontakt med främmande folk. Allra helst för att fråga en sån sak, men jag har gjort det och det var inte alls farligt! Jag frågade i receptionen på Badhuset och blev hänvisad till deras chef. De talade om att de hade ganska strikt policy men fråga gör inget sa de. Så nu har jag skickat ett mail och även om jag får ett nej så dog jag inte av att fråga och jag tror inte de tyckte jag var en idiot heller ;-)
Nu är det sängen och imorgon fredag!


1 kommentar:

  1. Du kommer att få en fantastisk självkänsla av allt det här. Snart vågar du vad som helst :) Härligt att du har hittat något som hjälper dig, det verkar ju inte finnas någon tvekan om det.
    Ha en skön helg <3

    SvaraRadera