tisdag 31 mars 2015

Förändringens vindar blåser på mej än

Nu vet ju barn och de flesta vänner om det faktum att vi ska dela på oss. Orsakerna är flera men vi har tagit beslutet nu för att försöka att hålla kvar vår relation i ett särboförhållande.
Kanske går det kanske inte, men jag ser det åtminstone som en chans att göra något innan det har gått för långt och man tappat bort varandra för mycket på vägen.
Så nästa problem är bostadsbrist. I min egen hyresvärds poängsystem krävs sisådär 3000 poäng för en lägenhet. Jag har 47. Ingen förtur som hyresgäst heller. Tycker väl att de ska se om de som bor hos sej lite mer men nu är det bara att ge sej ut i hyresvärdsdjungeln. Fick ett tips på en Facebooksida igår. Ringde idag och håll nu tummar och tår då de hade en 2a som blir ledig i sommar. 50 meter från huset jag bodde i innan jag flyttade hit, 2 portar bredvid bror min och min gamla farmor som snart kommer hem från lasarettet efter sitt lårbensbrott. 
det skulle vara så bra med nära till dem båda. Fortfarande cykelavstånd till jobbet och fortfarande gratis parkering på gatan :-D
Får besked nästa vecka och även om det känns långt till 1/7 så sitter jag ju inte i sjön och det skulle kännas bra att bara ha allt klart.
Får dottern dessutom jobb efter skolan i juni så kommer vi ha det ganska bra trots allt!


1 kommentar: