måndag 16 mars 2015

Sol och slitna jeans

Solen skiner. Det är inte  jättevarmt men egentligen ganska skönt om man sitter i lä. Det gör jag, i soffan!
Envis förkylning som är inne på snart 3e veckan. Dagarna går bra men när jag kommer hem är jag trött och lite febrig. Däckade en timme i soffan och nu offrade jag mej på en Alvedon så jag orkar ta itu med lite under eftermiddagen.

Träningen går om intet och det känns trist när man kommit igång igen, men så länge febern gör sej påmind så är det nog bäst att låta bli.

Häromveckan var jag och köpte mej nya jeans. Gick runt länge, tittade och provade. Allt är så himla tajt! Alltså, jag gillar det och tycker det är snyggt men de flesta är superextra tajt! Ni vet, så inte ens hälen kommer ut ur byxbenet!
Sen är de mer eller mindre trasiga. Jag tycker det oxå är snyggt men inte om byxorna i stort sett är av på knäna.
Dessutom tycker jag att jag börjar bli för gammal för det modet!

Nåja, kompromiss! Hittade jättesköna jeans på Kappahl. 100 kr rabatt och benen får plats! Jag intalade mej att jag fortfarande är tillräckligt ung för den slitna looken 😀😀
Hittade dessutom en snygg vit stickad tröja för 75 riksdaler som är fin till!

Just det. Lönesamtal var det ju idag med! Förhandling med städ om de tar mitt köksgolv ska göras. Det skulle ta bort ett stressmoment. Annars får jag sträcka på mej över lovord jag fick. Bara positivt. Får se sen i lönekuvertet om det är värt mer än de sedvanliga ynka hundralapparna! Tveksamt!
Vi har ett tufft läge med nytt hus och svikande barnantal jag vet. Men det är ju motiverande att få lite i plånboken oxå!

Nu ska jag ställa mej och riva efter middag i frysen. Min kvinnliga intuition säger mej att det blev kyckling. Igen 😃.
Snart får vi fjädrar, men det passar väl bra till påsk 😉

2 kommentarer:

 1. Kul att du hittade kläder du gillar. Jag är hopplöst förlegad och vill inte betala för trasiga saker som dessutom gör att man fryser om just den fläcken ;) men jag kan tycka att det ser "häftigt" ut på andra. Du är fortfarande ung och ska klä dig som du vill och det ska du göra så länge det känns rätt.
  Lite bekymrad blir jag över ditt hälsotillstånd. Kanske borde du kolla upp den långvariga förkylningen. Något är ju inte bra om du har feber så länge.
  Sköt om dig <3

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är ju inte feber hela tiden utan den kommer när jag anstränger mej och lite frampå eftermiddagen. Lite huvudvärk och öm i bihålorna så jag tror det sitter där. Avvaktar veckan ut får vi se. Penicillin för bihålorna brukar vara svårt att få men har kortisonspray!

   Radera