fredag 22 maj 2015

Nu äre freda igen hörrni!


En osedvanligt rask vecka! Nu har rumpan landat i soffan efter en snabb handlingstur. Huvudet är tomt på inspiration gällande kvällens mat. Imorgon ska vi grilla, kanske sista grillningen innan flytt... men jag får köpa mej en elgrill till balkongen sen! Kvällens mat hoppas jag den nuvarande sambon har tankar om. Slut på inspiration och ärligt känns det inte speciellt kul att fixa med speciell mat. Blir mest bara något att stoppa i magen.
Stoppade i magen gjorde vi på jobbet idag. Tårta. Gott som 17 men resulterade i magknip! Kollegan Jessica har fått en ny tjänst som förskolechef och bjussade på finaste tårtan idag! Om ni missat det så heter vår förskola Äppellunden så fattar ni tårtmotivet ;-)
Fick paket på jobbet idag. Tröja och nummerlapp... hade glömt att jag var anmäld till vårruset nästa torsdag! Ja, nåt rus blir det inte men knata runt de där 5 km med kollegorna ska vi nog fixa!
Nu vila en stund så kanske man orkar vara uppe lite längre än nio ikväll!
Fin helg på er!

1 kommentar:

  1. Man behöver inte alltid vara så kreativ när det gäller matlagning. Nu när jag inte har något kök under några veckor har jag levt på mikromat och hämtmat och det går också bra. Ändå är det nästan som att jag längtar lite efter att få laga mat igen ;) Trevlig helg till dig också <3

    SvaraRadera