söndag 8 november 2015

Raggmunkar och ny blogg

En grådassig söndagsmorgon men regnet har slutat så jag ska nog passa på att gå ut och rafsa lite i trädgården så jag får lite luft! Först ska raggmunkarna stekas färdiga och jag ska dela med mej lite av mina aktiviteter senaste veckan!
Det har inte hänt något speciellt men överlag känns det som det varit en ok vecka. Hade möte med chefen i början av veckan och det var ett bra möte. Hon är väldigt uppskattande och det är klart att det blir roligare att jobba när man får plus i kanten!
Firade min största som fyllde 22 år gjorde vi i torsdags med lite middag hemma. 22 år, det känns lite konstigt när de börjar bli så stora. Man liksom får inse att man själv blivit lite äldre....!
Nästa vecka ska jag inspirerad av min yngsta dotter påbörja en Detox-kur som heter C9. Det är en rensningskur på 9 dagar för att rena och starta om kroppen med lite nya vanor. Lite bättre mat och mer motion.
Det handlar också mycket om att få ny inspiration, kraft till nya tag att dra igång den egna businessen mer. Att hitta nya vägar att nå ut och hitta nya kunder.
Det kommer jag dock inte att skriva om här för det vill jag hålla separat menför den som är intresserad finns den på Hälsopuffen!
Nu ska jag vända de sista raggisarna! Ha en fin söndag och kom ihåg att uppmärksamma era pappor! Min är i Spanien men ett sms blev han glad över!

1 kommentar:

  1. Mums, vad gott med raggmunkar. Måste nog köpa potatis och fixa några till mig också :)
    Ja, barnen växer och snart är vi lika gamla ;)

    SvaraRadera