måndag 8 februari 2016

Fullrullemåndag

En riktig träningsdag blir det idag! Direkt efter jobbet susade vi till gymmet, dottern och jag. Hon har ju sitt program som hon går efter och jag håller fast vid mina hederliga maskiner!
Idag blev det oxå 10 minuter löpning på bandet och 20 minuter på floating-maskinen. Den är som en blandning mellan trappmaskin och crosstrainer. Den tar på ben och rumpa! Det värsta är att det känns mer än det syns! Den är svårformad den här medelålders kroppen numera men man får väl trösta sej med att man håller sej i hyfsad form ändå! 
Hungriga som vargar for vi hem och åt efterlängtat mellis. Nu blir det en snabbdusch innan middagsfixet. 19.45 är det åter dax att röra på sej när danskursen börjar. Fattar inte varför jag pustar och stånkar efter de 2 trapporna upp till lokalen! Borde ju ha lite kondis!
Gårdagens väder inspirerade att kanske börja löpträna så smått. Tänkte ju springa vårruset i år, inte bara gå! Men nu i blåst och ettrigt regn är inspirationen bortblåst! Väntar på lite mer vår tror jag!
Annars tycker jag vi är duktiga nu som kommit in fasta rutiner med motionen! Det behövs ju ett tag för att det ska bli en vana! Nu är man på gymmet så pass ofta att personalen hejar och tar några ord. Idag fick jag höra att jag var duktig! Joråsåatt!
Kommer somna gott ikväll!
Hur har ni andra det med träningsinspirationen? 
                                                                  Mellis!

2 kommentarer:

  1. Du ÄR verkligen jätteduktig! Kan tänka mig att det är till stor hjälp att du märker att du mår bra av det :)
    Av förklarliga skäl ligger träningen nere förutom lite styrketräning hemma och långsamma promenader. Men jag tycker faktiskt att jag också är lite duktig som inte ger upp :)
    Kram!

    SvaraRadera
  2. All träning är bra träning Ingrid! Promenader ska inte underskattas och de ger en bra grundkondition! Heja dej!

    SvaraRadera