söndag 21 februari 2016

Jobb, dans och samkväm!

Nybadad och nydanstränad! Har krupit ner och ska snart ladda batterierna i kroppen för ännu en arbetsvecka!
Dagen har förutom dansträningen varit lite avslagen då vi igår var bjudna till vänner. Vi åkte och bowlade en timme och sen hem till dem och åt mat och drack lite alkoholhaltiga drycker! Ja, inga större mängder men väl några glas och när man sen lägger till att man inte kommer i säng förrän bortåt 02, ja då blir det en segdag! Väldigt trevligt var det i alla fall!
Var inte sådär jättemotiverad till att fara iväg till dansen idag. Som sagt seg och gårdagen löpträning satt i vaderna och de kändes väldigt tighta när man skulle trampa runt med små nätta steg! Har börjat förstå innebörden av stretching när man ska kombinera flera olika träningar såhär! Men väl på plats blev det ändå rätt kul och fastän vi båda var lite trötta så fick vi åtminstone kläm på en av de nya turerna!
Lite andra glädjande nyheter är att dottern fått ett långtidsvikariat och börjar nog nästa måndag! Det sträcker sej i alla fall fram till augusti så himla skönt för henne att äntligen få in ordentligt med pengar! Och även mamman får det ju lite lättare!
Nu ska jag dejta John Blund innan klockan drar iväg för mycket. Jag sprang förbi badplatsen igår igen och passade på att fota. Badsäsongen känns avlägsen men jag ska försöka knäppa en bild varje gång jag springer förbi så ska vi se förändringen i naturen!
Nattkramar!

4 kommentarer:

 1. Härligt ändå att träna två dagar i rad eftersom dansen måste vara som vilken annan träning som helst. Starkt att gå dit. Kram

  SvaraRadera
 2. Jodå, den är absolut träning! Allra helst fridansen på söndagar för då är det ju nästan 2 timmar nonstop dans! Svetten lackar och jag bränner nog dubbelt så mycket som på ett gympass!

  SvaraRadera
 3. Hur jobbigt det än känns att ta sig iväg så är det alltid kul när man väl börjar dansa. Finns inte mycket annat som ger sådan glädje :)
  Ett stort grattis till dottern :) och till dig med.
  Kram <3

  SvaraRadera