måndag 6 juni 2016

Mera sommar!

Väderutsikterna för dagen antydde en ganska mycket svalare dag och inledningsvis kändes det att nordan blåste svalt. Förvånande nog blev det dock varmare och av de 19 grader de talat om blev det sköna 23 och det blev en skön eftermiddag ute!
Senare blev det oxå den första friträningen sen kursen slutade och det var svettigt i lokalen i värmen!
Vi blev övertalade att delta i uppvisning den 18 juni i Söderköping så nu blir det extraträningar 2 gånger och alla är klädda i svart och gult. Det innebär som accessoar gul slips för mannen och gul scarf till mig,  spännande!
Annars har helgen bestått av sol, trädgård en del hushållsarbete och lite båtliv. Ser fram emot längre ledighet snart,  semestern börjar anas vid horisonten!

3 kommentarer:

 1. Vilka sköna dagar vi har och det kommer många fler :)
  Kul med uppvisning. Det kommer att gå som en dans ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha, jo nån form av dans blir det väl! Vi blev lite nervösa då det visade sej att vi skulle träna in en hel slinga som vi alla ska göra synkat.
   Vi bestämde själva att göra det för nöjes skull och le. Även om inte allt sitter så måste det ju synas att vi har roligt på kursen!

   Radera
 2. Roligt med uppvisning!! Svart och gult blir ju väldigt synligt och ser nog skarpt och bra ut kan jag tänka mig. Lycka till med den :)

  SvaraRadera