lördag 25 juni 2016

Midsommar!

26 grader varmt och strålande sol. Ja, man minns knappt en midsommar då man suttit ute från kl 13-01 utan superunderställ!
Jag älskar ju värme och sol,  solcellen som mannen kallar mej!
Dock blev det tydligen för mycket av den varan då vi efter intagande av sill och potatis,  ett par cider och en snaps skulle gå ner till midsommar firandet.  Jag tog ett par lotter (och vann choklad :-) men började plötsligt känna mig yr och fick sätta mig ner. Kallsvettig satt jag och väntade på att det skulle ge sej men så fort jag reste mej kom det tillbaka.  Jag meddelade sällskapet att jag var tvungen att gå in. Jag var orolig för att svimma på vägen upp till huset.  Det hade ju varit pinsamt om man stupat i diket med 70-tal personer som åskådare!
Jag klarade mig dock in och hällde upp ett glas iskallt vatten från kylen.  Tog en klunk men ringandet i öronen ökade och det kändes riktigt obehagligt så jag tog mej in till sängen där jag la mej ner. Jag drack försiktigt det kalla vattnet och efter ca 10 minuter började bruset i öronen klinga av och lika plötsligt som det dök upp försvann det. När jag kom ut till köket drack jag ett glas vatten till och sen var allt som vanligt och vi tjoade på till efter midnatt!
Idag är det soligt och väldigt varmt.  Tog en tur till gårdsbutiken Boogie nights där Sandra idag hade rea på lite kläder. Hon säljer mycket 50-60 tal och man hittar allt möjligt fint och tufft!
Det mesta på rean var tyvärr små storlekar men en klänning hittade jag.  En specialuppsydd från USA som kostat 899 kronor för blott en hundring!  Den kan komma till pass vid någon av sommarens danser!

Sen bar det av hemåt för lite käk och faktiskt ett dopp i sjön!
Nu blir det nog ett glas vin i kvällssolen!

2 kommentarer:

  1. Kanske var det mycket sol och värme i kombo med lite för lite vatten. Tur i alla fall att det var lätt avhjälpt. Fin klänning :) Kul att ni fick en fin midsommarkväll.

    SvaraRadera
  2. Skönt att det vände och du kunde fortsätta att ha roligt. Kram

    SvaraRadera