lördag 29 oktober 2016

Snörvel och host

Lite snorig och lite hostig så här i höstmörkret.  Var hemma från jobbet halva veckan och ber till högre makter att det ger sig eller åtminstone inte blir värre då londontrippen närmar sig!
Annars har vi varit på Ålandsbåt. Jag har inte ätit massor av mat som skulle få de stackars svältande barnen i Afrika att jämra sig. Inte druckit en väldigt god Irish Coffee innan klockan 12 på lördagen.  Och gud förbjude att det slank ner en öl på bussen på hemvägen!
Nope. Jag valde salladsbuffén,  drack gröna hälsodrinkar och startade upp lördagen med 5 km på löpbanan på övre däck!
Det blåste heller inte kuling så jag fick ta en liten powernap i hytten under övergången på Ålands hav. Tur att det bara är dryga timmen det handlar om och att våra vänner var värre då de efter middagen "bara" skulle vila benen en stund innan dansen... vi träffade dem på lördagsförmiddagen lite lätt generade.
De hade vaknat klockan 4. Fullt påklädda med skor och allt :-D. Jo, så kan det vara när man åker på partaj på en fredag!
Kan tillägga att på söndagen var det sååå skönt att vara hemma.
Vi åkte inte ens på dansträningen utan bara var hemma.  Ibland behövs sånt med!

Denna helg utlovas fint väder så trots förkylning så borde man vistas lite ute.
Trädgården ropar på lite kärlek och igår plockade de sista chilifrukterna i trädgårdslandet.  Jätteskörd i år!
La familia kommer få en kryddstark vinter!
Hörde jag en fråga gällande bouppteckningen? Den har vi nästan glömt. Tror juristen har tagit semester!

2 kommentarer:

  1. Man kan ju tro att du var iväg på hälsoresa ;) Jag behöver varken drinkar eller massor av mat (även om jag uppskattar det) men löpbandet lockar inte mig. Det finns ju dansgolv att hålla igång på :)

    SvaraRadera
  2. Haha, inga gröna drinkar och inget löp-pass. Hade nog kunnat bli ett svettigt danspass men endast ett dansgolv med halvdant liveband dessutom överfyllt med överförfriskade människor inbjöd inte till så många buggturer!

    SvaraRadera