måndag 28 maj 2018

Fest i dagarna 2!

Så blev det då äntligen bröllopsdag för våra fina vänner Micke och Susanne.
Vi hjälpte till att fixa lokalen på fredagseftermiddagen och leverera de 4 ryska banantårtor jag gjort. Lyxigt nog blev vi dessutom bjudna på mat när allt var klart och det var skönt att slippa behöva åka hem och ställa sig vid spisen efter en hektisk dag.
I stället åkte vi hem och tog ett par glas vin i kvällssolen!
På lördagen packade vi husbilen. Ja, inte så mycket packning direkt.  Vi behövde ju mest frukost!
Klockan 2 var vigseln och ungefär vid 3-tiden var vi på plats i bygdegården där champagnen väntade. Sen blev det mat i mängder, tårta, vin, avec. Bara att smörja kråset! Allt ackompanjerat av ett fantastiskt högsommarväder och ett bröllopspar som strålade ikapp med solen!
Sen bröt vi borden och bandet spelade upp och dansen pågick till midnatt.
En alldeles underbar dag!
På söndagen var det ju Mors Dag och man märker skillnad mot förr då barnen blir äldre(och även jag kanske)! då de gärna vill komma med en liten present.
Nu blev jag bortskämd med både blommor, tårta och en korg med godsaker!
Nu väntar en vecka med lite återhållsamhet på godsaksfronten annars går knappen i byxorna! Funderar också på om vita faran (cykeln) ska rastas en sväng idag, kanske, beror på temperaturen ute!
Ha en fin sommardag!

1 kommentar:

  1. Oj, så mycket festande på godsaker under flera dagar :D Det är du värd och det fina brudparet var säkert glada för all hjälp.
    Kram

    SvaraRadera