torsdag 5 juli 2018

Rockn roll

Nu var det ett tag sedan senaste inlägget men just nu är man inne i ett sånt där stim då dagarna och veckorna bara försvinner iväg🤥
Men nu är det nedräkning och endast 1 dag kvar till semestern!
Men vi börjar att berätta lite om förra helgen!
Förra helgen åkte vi till folkets park i Nävekvarn för att lyssna på bl a TT Grace som tillsammans med 2 andra band stod för underhållningen. TT Grace är ett rockband som spelar mycket 50/60-tals musik och en hel del bebop. Vi tycker de är himla bra, dessutom är sångaren Dennis riktigt ögongodis 😁
Vi började eftermiddagen med att sitta på verandan till restaurangen och ta en öl/cider och lyssna på en dam som sjöng och spelade gitarr.  Hon var helt ok och vädret beslutade sig för att äntligen släppa fram solen så vi hade det riktigt skönt!
Senare gick vi till parken och försökte oss på ett par danser men just vid dansbanan spelade ett rockabillyband, och även om de var bra så är det ett vansinnestempo att försöka till!
Det blev svinkallt på kvällen och temperaturen var nere på 10 grader så det var skönt att vi hade satt lite grundvärme i husbilen! Så när "vårt" band gjort sitt gig så kröp vi in i goa "stugvärmen"!
Dagen efter gick vi en fin promenad på en del av Sörmlandsleden som hade en slinga ut på en liten ö i anslutning till badplatsen. Sedan vände vi näsan hemåt för i övermorgon blir det en lite längre tur!

Planen är att åka uppåt Dalarna och åka Siljan runt för att landa i Malung några dagar av dansbandsveckan. 
Ska uppdatera med inlägg vartefter!
Kramiz!

1 kommentar:

  1. Ojoj, vad mycket kul ni har för er :D Det är bra att ni roar er och trivs. Ha en himla skön semester :D
    Kram

    SvaraRadera