söndag 28 juni 2020

Gänget o jag

Jag är tacksam för mina ungdomar i dessa tider då umgänget i övrigt är lite torftigt.
Igår packade vi och begav oss återigen till vår lilla pärla Nävekvarn. Med Smhi:s löfte om uppåt 32 grader kändes kusten som ett passande alternativ att spendera dagen vid!
Frukost packades ner och lunchen tänkte vi inta vid det café som ligger där så man slipper släpa på mat i värmen. 

Det var betydligt mer folk än förra veckan jag var här men då det är på klipporna man befinner sig så blir det naturliga avstånd till varandra så det var helt okej. 
Vi solade och badade och även om det är snudd på osannolikt så var jag faktiskt i oxå!
Ivrigt påhejad så doppade jag mig iaf😁
Sen satt jag mest där på klippan och metade. Det var länge sen det var klassiskt mete med flöte o mask men det passade bra för enkelhetens skull. Det är ju mest för att jag vill pyssla med något. Har svårt att "bara" ligga på handduken och sola.
Det finns mängder med små abborrar och det hugger hela tiden men som sagt de är bara minisar😁
När det kurrade i magen började vi packa ihop och dra oss mot bilen och caféet men det var många fler än vi med samma tanke så vi insåg att det skulle ta en bra stund och det kändes inte jättebekvämt att stå och trängas i det lilla utrymmet. 
Då jag skulle mellanlanda hos farmor på hemvägen då hon behövde lite pengar så beslutade vi att äta på pizzerian där istället. 
Sen tog jag ut pengar och lämnade över till farmors kontaktperson Halima. Hon hade tagit med sig farmor ut på gården så vi fick säga hej till varandra!
På semestern ska vi ses och äta glass då vi kan få träffas under ordnade former 🤗

Sen avslutade vi med ett sista ärende åt en vän och åkte hem för lite vila innan ungdomarna kom hem till mig på kvällen då vi satt ute på gräsmattan och umgicks med musik, sång och lite dricka🌞🌞🌞

2 kommentarer:

  1. Skönt att kunna vara ledig och njuta av värmen på en perfekt plats. Jag har också tagit mitt första dopp för i år nu i helgen och det var sagolikt skönt. Vet inte varför det blir så sällan när det är så härligt ;)
    Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag är ju inte överförtjust i att bada men det svalkade skönt🤗

      Radera