tisdag 23 april 2013

Hojtur och Stockholmsresa

Helgen bjöd på sol och vårvärme även hos mej! Söndagen fick jag också förmånen att få hänga med vännen ut på en liten hojtur. Är ju van att åka bakpå annan sort av dessa 2-hjulingar men blev positivt överraskad!
Detta var annat måste jag säga. Man satt bekvämt och färden var inte alls så skumpig (förlåt HD) utan det flöt på problemfritt där bakpå trots ganska mycket tjälskador på vägarna.
Färden gick till klassikern Norsholm för en fika.
På kvällen byttes bil med bror för måndagens färd mot Stockholm, Globen och Justin Bieber.


Färden upp gick smärtfritt och vi parkerade helt enkelt i Globen köpcentrum. Det kostade 150 kr för hela dygnet och billigare gick knappast att hitta så varför fara runt!
Efter väntan och springande med att försöka sälja vår extrabiljett så släpptes så tusentals skrikande tonårstjejer in på arenan!


Jag som har turen att numera ha en lillebror i storstan fick en kväll med honom med lite mat, barhäng och dessutom premiärtur på T-banan! Inte illa! Tacksam för sällskapet då jag annars fått göra av med 6 timmar på egen hand vilket inte kändes så lockande! Dessutom var det ett par år sen vi sågs så det var på tiden!

Det blev en tur upp i Vapianoskrapan....
Lite kvällsvickning!

Sen åkte vi upp till Stockholms högst belägna bar: Och himlen därtill! 25 våningar upp med vidunderlig utsikt över stan! Här tillbringade vi resten av kvällen i väntan på att tjejerna skulle skrika klart...
De kom snabbt och lätt ut från konserten och vi hoppades på en relativt snabb hemfärd... men en timme i parkeringshuset tog det då alla idioter bilister skulle först ut... men sen var det lugnt och vi stannade på Mc Donalds iSödertälje för en hamburgare. Upptäckte efter 30 minuter i Drive-in kön att det var fler hungriga Beliebers på hemväg...
02.40 landade vi hemma och stupade i säng. Kom till jobbet en timme senare för när jag vaknade efter 3 timmars sömn kändes det som jag var riktigt bakfull efter en brakfest!
Nu har det blivit en timmes eftermiddagslur men jag tror jag kommer sova gott inatt!

1 kommentar:

  1. Det verkar ha varit en minnesvärd helg för er allihop trots lite trafikkaos på slutet.

    SvaraRadera