måndag 29 april 2013

Pissluva!

Vaknade relativt pigg klockan 05 imorse. 1 timme innan ordinarie uppstigningstid...Allt kändes ok, förutom att jag var grymt kissnödig! Inget konstigt eller ovanligt utan jag uppsökte badrummet för att råda bot på problemet. Insåg efter några sekunder att det nog skulle bli ett telefonsamtal till VC idag! 
Det är några år sen jag hade blåskatarr men ni som haft vet att man knappast misstar sej på symtomen!

Ringde klockan 08 och fick komma ner och lämna prov genast.Inget läkarbesök och de kollade inte ens provet. Nya rutiner meddelades. De skickar iväg alla prover på odling men skriver ut medicin på en gång. Visar det sej vara en envisare variant av basilusker så ger de ny medicin.
Åkte till jobbet och har i alla fall klarat dagen men har inte gjort någon större arbetsinsats... Åkte hem och hämtade ut medicinen på vägen hem. 
Känner mej nog en aningens bättre så jag hoppas det känns bra imorgon.
Pratade med min rara vän förut och det kanske var lite dumt att ge sej ut på hojtur i den kalla nordanvinden för han var krasslig igen :-(  Men det var en väldigt trevlig tur....!

Imorgon är det valborg. Vädret ser än så länge inte inbjudande ut. Barnen inte hemma. Raring sjuk.....tror inte det blir något besök in till staden tyvärr. Står ju knappast själv i regn & blåst och sjunger Vintern rasat ut!
Men våren kommer ändå hoppas jag! Den behöver sätta lite fart nu! Jag har bestämt att det officiellt är vår då strumporna åkte av och sandalerna fram idag. Så det så!
Trots att det varit en lite tråkig dag idag, så mår jag ju ändå så himla bra :-D


1 kommentar:

  1. Tänk att man aldrig lyssnade när mamma sa att man ska akta sig för att bli kall. Och tänk att man fortfarande inte har tagit till sig det rådet. Jaja, även om man inte lyssnar på kloka råd så har man förhoppningsvis kul innan man blir sjuk. Krya på dig och fortsätt att ha kul :D

    SvaraRadera