fredag 6 september 2013

Freeedag!

Mina veckor när jag jobbar bara rusar fram. Det är fullt upp från det jag kommer vid halv sju tills melliset är diskat vid halv fyra. Denna vecka har varit än mer fart än vanligt.Igår rullade jag ca 200 frallor. Hade soppa idag och hade tänkt ha nybakat bröd till. Så fram med stora degmaskinen och laddade med deg på 4 liter. Det blir mer deg än man tänkt och satan vad jag rullade frallor! Jag gjorde kalljästa så direkt in i kylen åkte de. I morse satt jag på ugnen direkt när jag kom och gräddade 2 plåtar till frukost! Uppskattat var det! Så det är värt lite extra slit när de blir glada! Men som sagt, tung vecka och trött, trött skriker kropp och rygg.

Nu har jag landat i soffan med ett glas vin. Man med barn är snart på ingång och vi ska göra som ganska många andra hem idag... äta tacos! Resten av helgen är än så länge ganska öppen så vi får se om det händer något eller bara blir lugnt!
Ha en fin helg alla vänner!

1 kommentar:

  1. Kanske är det värt all slit när man får ungarnas uppskattning. Om man dessutom känner sig nöjd med sig själv och vad man åstadkommit så känns det ännu bättre. Avslutningen med lite vin och mys låter som en perfekt avslutning och jag skulle tycka att jag hade ett bra liv om det vore som ditt just nu :)

    SvaraRadera