söndag 29 september 2013

Monday bloody monday....!

Så var den helgen oxå förbi. Bara Woooosch.....! Inte många knop har vi gjort. Jag fortfarande kraxig o lite luggsliten. Förbaskade efterhängsna luftrörsinfektion! Mannen har haft gräsligt ont i ryggen hela helgen och det är jobbigt då man inte kan hjälpa så mycket. Har missbrukat massageolja för att åtminstone lätta lite på det onda. Har bett honom att prata med sjukgymnasten imorgon för så ont ska man inte ha av träningen, då är det något tokigt som är fel!
Imorgon väntar nya jobbet! Ska bli spännande och jag hoppas den här uppkäftiga infektionen backar nu för man vill ju gärna börja på topp liksom.
Onsdag är det nytt möte med största tjejen på AF tillsammans med en socialkonsulent. Ska bli intressant att se vad de har att komma med! Nästa vecka har vi ytterligare ett möte. Då med en Lss handläggare på kommunen. Säkrar upp på alla håll nu så det för en gångs skull ska bli rätt!
Men nu ska jag hoppa i duschen så jag i alla fall luktar gott första dagen på nya jobbet :-D Sen försöka sova utan för mycket tankar i huvudet!
Önskar er alla en bra start på veckan!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar