tisdag 30 april 2013

Kissnödig!

Hemma! Tror inte det har varit så skönt att kissa någonsin!
Meducinen är ju uppenbarligen vätskedrivande och jag körde från Smedby med en kopp kaffe i magen.
Blev verkligen KISSNÖDIG vid Bråvalla och halvvägs till Finspång såg jag ubåtar!
Kan avundas killar som bara kan hoppa ut och ställa sej i närmsta buske!

Kastade in bilen på parkeringen hemma och rusade in förbi en förvånad hund. Slet upp badrumsdörren och bara ner på toan...åhhhh..... när jag lyfter blicken står min granne (kvinnlig sådan som tur är!) och tittar leende på mej. Glömde stänga ytterdörren! Min toa är ju rakt in i hallen så... jaja, man ska ju bjuda på sej själv!

 

 

måndag 29 april 2013

Pissluva!

Vaknade relativt pigg klockan 05 imorse. 1 timme innan ordinarie uppstigningstid...Allt kändes ok, förutom att jag var grymt kissnödig! Inget konstigt eller ovanligt utan jag uppsökte badrummet för att råda bot på problemet. Insåg efter några sekunder att det nog skulle bli ett telefonsamtal till VC idag! 
Det är några år sen jag hade blåskatarr men ni som haft vet att man knappast misstar sej på symtomen!

Ringde klockan 08 och fick komma ner och lämna prov genast.Inget läkarbesök och de kollade inte ens provet. Nya rutiner meddelades. De skickar iväg alla prover på odling men skriver ut medicin på en gång. Visar det sej vara en envisare variant av basilusker så ger de ny medicin.
Åkte till jobbet och har i alla fall klarat dagen men har inte gjort någon större arbetsinsats... Åkte hem och hämtade ut medicinen på vägen hem. 
Känner mej nog en aningens bättre så jag hoppas det känns bra imorgon.
Pratade med min rara vän förut och det kanske var lite dumt att ge sej ut på hojtur i den kalla nordanvinden för han var krasslig igen :-(  Men det var en väldigt trevlig tur....!

Imorgon är det valborg. Vädret ser än så länge inte inbjudande ut. Barnen inte hemma. Raring sjuk.....tror inte det blir något besök in till staden tyvärr. Står ju knappast själv i regn & blåst och sjunger Vintern rasat ut!
Men våren kommer ändå hoppas jag! Den behöver sätta lite fart nu! Jag har bestämt att det officiellt är vår då strumporna åkte av och sandalerna fram idag. Så det så!
Trots att det varit en lite tråkig dag idag, så mår jag ju ändå så himla bra :-D


söndag 28 april 2013

Helgmys

Kanske en joggingtur avslutade jag mitt förra inlägg med... Jo, pyttsan! Har ätit massa mat, godis, åkt bil och suttit bakpå motorcykel. Det har varit min helgmotion! 
Men klagar absolut inte! Sjuklingen friskade på sej snabbt och dök upp igår eftermiddag. Lite mat och umgänge tillsammans med ungar och pojkvänner blev det innan han åkte tillbaks in till stan på fest.
Hade bestämt morgonträff i stan idag men då det visade sej att festen blev kortvarig så fick fick jag ett tonårsryck och packade övernattningsväskan strax före 22 igår och susade in till stan redan då ;-)

Idag visade våren upp sej i solskrud, dock med en ganska kylig nordanvind som sällskap. Vi lät oss dock inte avskräckas utan for på en liten hojutflykt som gick förbi pappa där vi fick eftermiddagsfika.
Nu är lugnet åter här och ungar har fart in till stan. Hunden däckat efter kvällspromenad. Mamman sitter och bloggar samt äter upp godiset telningarna lämnat i skålen....
Summerar en fin helg som får mej tro att kanske finns hopp inför framtiden!


fredag 26 april 2013

Fredagskväll

Haft en trevlig arbetsdag idag. Känns konstigt att jag bara har ca en månad kvar av min praktik.  Det skulle vara så bra att ha ett jobb där. Vi kompar bra ihop, Lotta och jag. Dessutom behövs jag. Hon får det stressigt och tungt utan mej tror jag. Men som i allt annat så finns väl inte ekonomiska möjligheter även om det skulle behövas. Det är några år sen jag jobbade i kök och det är inte klokt vad de kräver att man ska hinna med nu mot då! Inte ett jobb man har till pension! Men det är ju kul!
Kvällen blev inte som planerat då vår middagsgäst blev sjuk :-(  Hoppas dock på snabbt tillfrisknande och de säger ju att den som väntar på något gott.....!
Kvällen bjöd istället på lite Guitar Hero, Tacos samt lite gitarr och sång med minsta!
Avslutar med lite Lets Dance och antar att fredagströttheten tar över efter det. Lite förkylning finns kvar i kroppen så sova tidigt gör nog ingen skada! Kanske det kan bli en joggingtur imorgon förmiddag om hälsan hänger i!
Sweet Dreams!





torsdag 25 april 2013

Glass!

Lite ont i halsen och förkylningskänning i kroppen. Dock lyste solen och temperaturen vågade sej upp mot modiga 14 plusgrader. Alltså läge för en glass! Så äldsta och jag kostade på oss, ja det är ju precis vad det är! över 22 kronor för en "vanlig" glass! Ingen supermegastrut i glasskiosken utan en "vanlig" glass i frysdisken på Ica....!
Men gott var det!


tisdag 23 april 2013

Hojtur och Stockholmsresa

Helgen bjöd på sol och vårvärme även hos mej! Söndagen fick jag också förmånen att få hänga med vännen ut på en liten hojtur. Är ju van att åka bakpå annan sort av dessa 2-hjulingar men blev positivt överraskad!
Detta var annat måste jag säga. Man satt bekvämt och färden var inte alls så skumpig (förlåt HD) utan det flöt på problemfritt där bakpå trots ganska mycket tjälskador på vägarna.
Färden gick till klassikern Norsholm för en fika.
På kvällen byttes bil med bror för måndagens färd mot Stockholm, Globen och Justin Bieber.


Färden upp gick smärtfritt och vi parkerade helt enkelt i Globen köpcentrum. Det kostade 150 kr för hela dygnet och billigare gick knappast att hitta så varför fara runt!
Efter väntan och springande med att försöka sälja vår extrabiljett så släpptes så tusentals skrikande tonårstjejer in på arenan!


Jag som har turen att numera ha en lillebror i storstan fick en kväll med honom med lite mat, barhäng och dessutom premiärtur på T-banan! Inte illa! Tacksam för sällskapet då jag annars fått göra av med 6 timmar på egen hand vilket inte kändes så lockande! Dessutom var det ett par år sen vi sågs så det var på tiden!

Det blev en tur upp i Vapianoskrapan....
Lite kvällsvickning!

Sen åkte vi upp till Stockholms högst belägna bar: Och himlen därtill! 25 våningar upp med vidunderlig utsikt över stan! Här tillbringade vi resten av kvällen i väntan på att tjejerna skulle skrika klart...




De kom snabbt och lätt ut från konserten och vi hoppades på en relativt snabb hemfärd... men en timme i parkeringshuset tog det då alla idioter bilister skulle först ut... men sen var det lugnt och vi stannade på Mc Donalds iSödertälje för en hamburgare. Upptäckte efter 30 minuter i Drive-in kön att det var fler hungriga Beliebers på hemväg...
02.40 landade vi hemma och stupade i säng. Kom till jobbet en timme senare för när jag vaknade efter 3 timmars sömn kändes det som jag var riktigt bakfull efter en brakfest!
Nu har det blivit en timmes eftermiddagslur men jag tror jag kommer sova gott inatt!

fredag 19 april 2013

Dr Happy!

Måste bara dela med mej av ett mail jag fick på min datingsida för ett tag sedan! Jag reagerade positivt på texten och kände att det var en karl som visste hur man hanterade ord vilket jag är ganska så känslig för!
Men ju längre jag kom i mailet desto mer skrattade jag....!
Kan man komma längre från hur jag är som person så...! Har dock hört fler som antytt samma sak och det visar sej att min profilbild (samma som jag har här) indikerar lite halvsträng skolfröken och det får tydligen vissa män att gå igång!
Har inget namn eller bild så jag tycker väl inte att jag hänger ut någon. Håll till godo!

Hallå Där... ;-)...

Vet inte alls hur det här funkar. Mitt första "brev" på en dejtingsajt ever, så ursäkta om jag gör något knasigt eller "off the ettikett" ;-)... have mercy on my soul please...

TUSAN vad tjusig du var!!! En riktig superpingla ju. Hade jag vetat att det fanns kvinnor som du på internätet... hade jag kommit tidigare... :-D ...

Här har du en "ganska" så ung man, jobbar som läkare, 178,5 cm lång (vet att det står 179 cm i beskrivningen av mig, men vaaa fan, 179 cm låter bättre än 178...), ser väl ganska så bra ut (inga vårtor eller så) och har börjat ett "patetiskt" försök att odla skägg...

Är här för att se vad som finns, vad jag kan finna eller om kanske någon kan finna mig. Vem vet. Är singel och är trött på det. Vill ha något äkta. Ja, och nu till... ja, till vad? Nu är jag ärlig och öppnar mig själv... (aj...sårbar)...

Jag är en undergiven och lydig man. Jag är en man som anser att kvinnan är det starka och överlägsna könet. Jag anser att kvinnans ord och vilja är min lag. Jag vet min plats, och det är under min kvinna, jag lyder henne, 24 timmar om dygnet. En kvinna skall inte behöva damma, städa, tvätta, stryka, vika tvätt, handla och laga mat, det är min uppgift som man.

Ja, du kanske det låter knasigt... hoppas inte det dock. Min "drömkvinna" är en stark, bestämd kvinna med skinn på näsan. Hon är dominant, styrande och vill ha en man som mig...

Hoppas du inte somnat nu... och hoppas du skriver några rader. Du kan väl maila mig, eller msn:a...
 
 

söndag 14 april 2013

Vårkänning!

Ja, vårkänning på flera sätt ;-)
Vårstädade idag bilen både invändigt och utvändigt. Tog sedan en tur ut till pappsen och fick på sommardäcken. Skönt att de är på och att dessutom väderutsikterna för kommande veckan ser alldeles utmärkta ut!
Annars har det varit en mycket spännande helg men tänker inte delge några detaljer ännu! Nu blir det dock att göra kvällstoalett och hoppa i säng. Jobbardax i morgon igen!


torsdag 11 april 2013

Friiiday!

Så var fredagen snart här igen! Intagit soffläge, ätit två en chokladkaka och druckit två ett glas vin. Inte varken nyttigt eller hälsosamt men jag har en förmån som tjej.. jag har röda veckan, lingonvecka, mens.... då har vi dispens! Får ta det där nyttiga och hälsosamma nästa vecka!
Idag ringde min nya hyresvärd och berättade att de besiktigat lägenheten. De misstänkte fukt i badrummet och berättade att de tänkte totalrenovera det. Samtidigt tänkte de också ta köket då det var riktigt gammalt och slitet. Jag hade ju förvisso sett fram emot en tidig inflyttning men jag sitter ju inte i sjön så får vara tacksam att vi kommer få det så fint!
Nu blir det kvällsdusch och sen sängdax. Får se vad helgen erbjuder!
Ha en fin helg!

fredag 5 april 2013

Gofika!

Fredag! Äntligen! Skön vecka med bara 4 dagars arbete. Det vore skönt om den alltid såg ut så! 
Möter dock fredagseftermiddagen ganska trött och sliten. Stekt några hundra pannkakor idag och aningens förkylning försöker tränga sej på. Varit på apoteket och inköpt den vanliga kortisonnässprayen i hopp om att den ska göra sin magi som vanligt! Lite gott rött vin och en god natts sömn med sovmorgon hoppas jag också ska mota Olle i grind! Lotta bjöd även på lite gofika idag så godsakerna har flödat!

Jag har också pratat lite med tjejen som har lägenheten vi ska byta till. Hon har redan flyttat ut och vi förhandlar nu om att byta flyttstädningen mot tidigare inflyttning. Har jag tur så blir det redan i början av maj! Då kan vi ju börja ta lite i taget!
Behöver en bra, snygg bäddsoffa med ett bäddmått på minst 140 cm om någon har ;-)

Så helgen får bestå av rekreation och lite packande.

Nu blir det lite Lets Dance och jag antar att jag inte är någon nattuggla idag så det blir nog sängen sen!
Fin fredagskväll alla!