fredag 31 januari 2014

Hinner inte!

Dagarna bara rusar. Måndag och vips fredag.
Är så mycket som händer så ibland går tiden lite för fort.
Turer fram o tillbaka med hyresgästföreningen.  Glad var jag häromdagen när juristen sa att våra 2a hands hyresgäster inom kunde bryta kontraktet.  Inte lika glad när jag återigen var där för en andra åsikt och han ber om ursäkt för han haft fel...
Utan diskussion var hans första åsikt. Nu hade han plötsligt tagit ett för snabbt beslut. ..
Så där har vi skällt och ställt ultimatum till hyresgästen utan grund. Visst, rent moraliskt gör de fel men likväl lagligt.
Så då står vi med dubbla hyror i 3 mån. Mindre kul. Extrajobb någon?
Det blir dessutom mer hyra än vanligt då vi ska flytta.
Ja, skrik nu inte så högt! Ja vet! Vi har inte bott här länge.  Och vi trivs jättebra.  Men vi är trångbodda med alla barn OCH en toalett!
I bostadsbristens Norrköping dök ett radhus på 4 rok upp. För lite poäng i kölistan men ibland går det vägen!  Problem?  Ja, inflytt 1 mars... men som sagt, bostadsbrist så fick min uthyrd på en dag!
Vi flyttar alltså inom 28 dagar!  Känns märkligt!
Pratade med nuvarande hyresgäster förut. De flyttar imorgon. Kanske kan deala så vi får nyckeln redan nästa vecka!  Skulle vara skönt med gott om tid!
Jag kommer få uterum med liten trädgård oxå! Dessutom är det en hörnlägenhet så lite mer trädgården en den sedvanliga lilla plätten.  Ska nog köpa mej en hammock!
Så vet ni. I helgen ska jag börja packa! Och sälja av med massor av saker som nu följt med från ett förråd till ett annat.  Nu ska det väck. Behöver varenda krona!
Men nu väntar  John Blund.
Trevlig helg alla vänner!

2 kommentarer:

 1. Grattis till nya lägenheten och din framtida hammock :D Det låter som om det kan vara värt att leva på nudlar några månader för att sedan bara njuta när sommaren kommer. Kram och lycka till!

  SvaraRadera
 2. Ja det får nog bli så! Har ju iaf lyxen att få äta på jobbet!
  Kom oxå på tanken att vi faktiskt måste införskaffa en grill!
  Alla i familjen är jätteglada utom minstingen som vägrar flytta till ett enligt honom minirum!
  Men är man 9 så får man liksom bara hänga på :-)

  SvaraRadera