onsdag 1 januari 2014

Jul och nyårsfirande!

Så har nu 2014 kommit! Nyårslöften haglar men jag tänker inte avge några. Mannen har dock lovat sluta röka och jag hoppas det går vägen denna gång!
Lite hjälp är det väl att han bor här nu då hans gamla granne var rökare så det blir ju en hel del kompisrökande då. Märkligt beteende för en annan som aldrig testat dessa giftpinnar! Och svårt för den som ska sluta om man har rökande vänner för är det något som är svårt att acceptera så är det tydligen när någon ska sluta! Men du, klart du ska ha en cigg!
Så hoppas han har motivation!

Våra dagar i Danmark präglades av blåst, regn och allmänt trist väder.  Har dock fått träffa familjen och lyssnat på en hel del danska!

När vi skulle åka hem var det återigen stormvarning på Kattegatt och båten var en timme sen in till hamn. Vi hade riktig hemlängtan och var lite oroliga att färjan skulle ställas in. Nästa skulle gå 15 timmar senare och ytterligare en storm var på ingång.
Som tur var gungade vi iväg 30 min efter ordinarie tid.
Jag hade köpt åksjuketablettet (de hette festligt nog Go Tur!) Och de gjorde nog sitt för 20 sek.meter känns rätt bra på en mindre färja! Vi låg ner mest hela överfärden och kom till Göteborg på utsatt tid så vi hade nog medvind!
Efter 30 mil till var vi äntligen hemma och det var underbart skönt att krypa ner i egen säng!

På eftermiddagen hämtades alla barn hem och vi hade lilljul med farmor och pappa.
Barnen var glada för sina klappar och högsta tjutet kom från Josse när hon fick handledarkursen till körkortet!
Igår var det ju dax att duka stora bordet igen. Firandena avlöser varandra men nu ska det väl vara lugnt fram till påsk iaf!
Goda vänner, hela familjen och fantastiskt god mat som tjejerna stod för gjorde denna nyårsafton till en fin kväll!
Nu väntar ett par arbetsdagar innan lite ledigt igen!
God fortsättning på 2014!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar