tisdag 11 november 2014

Finbesök och galen hund!

Nya rutinerna på jobbet har fungerat bra, ja, i alla fall för mej men jag tror att några av mina kollegor tycker det är stressande ibland då det är mycket att göra. Jag vet precis och tyvärr är det ju mycket så idag. Mer och mer jobb ska utföras på mindre och mindre tid. 
Jag upplever i alla fall mindre stress och mer tid till mina göromål även om det egentligen bara handlar om en kvart! Men femton minuter är mycket när man använder dem rätt!
Stress hade dock min hund idag. Bloggvännen Ingrid hedrade oss med ett besök och ni vet ju att Rasmus blev lite (ja, ganska mycket ) kär i hennes Kasper sist vi sågs. Det hade inte gått över från Rasmus sida utan han var helt ifrån sej. Till sist bad jag dottern ta med sej honom upp på rummet så de andra hundarna fick lite ro. Däruppe gnällde, skällde och nästan ylade han. Hon tog med honom in i badrummet när hon skulle duscha och då kissade han därinne! 
Vi tog en promenad med Ingrids hundar och hon beslutade sen att de fick vara kvar i bilen. 
Sen fick hon ta lite av Rasmus kärlek då hon luktade Kasper! Han är lugnare nu men fortfarande pipig och går runt och kollar. Undrar vad det är denna kastrerade Kasper luktar som gör honom så fruktansvärt oemotståndlig? Rasmus beter sej som det skulle vara en löpande tik! Ja, tyvärr blir det nog inget lyckligt slut på den här kärlekshistorien! Kasper blir stressad så han kräks av min hunds uppvaktning och Rasmus blir stressad så han kissar av sin kärlek...! Tror  de mår bättre utan varamdra! Lite synd då det är kul att kunna träffas och ta lite hundpromenader och vi känner inte så många andra med vovvar. Tur Ingrid har 2. Då kan jag ju låna den ena :-)
Idag fick jag hem det nya pulvret jag ska prova! Ska bli mycket intressant! Har oxå beslutat mej för att börja sälja Forever produkterna igen så hör av er om ni är intresserade att prova något!
Nu blir det till att fixa kvällsmat!

2 kommentarer:

 1. Det är så sorgligt att din Rasmus ska behöva vara så olyckligt kär. Det är verkligen synd om honom när han lider och alla hormoner rusar omkring. Du har nog helt rätt i att det bästa för båda våra vovvar är att de inte utsätts för denna stress. Synd om oss också som får svårare att träffas men nästa gång jag kommer får nog mina hundar stanna hemma.
  Det var i alla fall en väldigt trevlig eftermiddag och jag hoppas att vi får till fler tillfällen. Tack snälla för den här dagen och för jättegott fika <3

  SvaraRadera
 2. Det är ju inga större problem för Rasmus att vara hemma när jag åker till dej heller. Han trivs ju bra med att vara hemma. Får nog spara ihop till ett knips iaf. Inte för att den ömma lågan för Kasper falnar men för att jag tror att han lugnar ner sej lite överlag. Han har ju lite stressbeteende! Så inte hindrar hormonerna oss från att ses ;-)
  Ja, jag får prova mina lite nyttigare fikaalternativ på dej när vi ses!
  Kram tbx <3

  SvaraRadera