tisdag 11 november 2014

NyaTag

Det blev visst ett inlägg till idag!
Känner mej lite inspirerad att ta tag i saker. Dels för att jag tog mod till mej igår och pratade om saker hemma jag upplevde som jobbiga och ville ha förändring på. Ingen big deal för en del men för mej är det jobbigt. Dras ju med en rädsla för sånt sen ungdomen. Att bli avvisad och känna att man inte duger. Konstigt hur sånt sätter spår hela livet! Men jag överlevde och ingen har idiotförklarat mej (inte som jag vet iaf!)
Sen har jag fattat två beslut. Det första är att börja sälja Aloe Vera produkter igen. Har varit på det förut men nu har jag köpt lite produkter av en väninna som jag gillar och idag kom hon med en burk med Argi+. Det ska bli mycket intressant att prova!
Det andra är att jag nu efter snart ett halvårs knaprande av blodtrycksmedicin inte fått det minsta lägre tryck! Jag har ju vad de kallar för förhöjt så det har varit gränsfall för att jag skulle få medicin överhuvud taget. Det jag fått istället är klåda på kroppen och astmabesvär på natten. Ganska vanliga biverkningar om man läser om medicinen. Så är resultatet av ett halvårs medicinering endast det så vill jag överväga alternativen.
De är att låta läkaren höja dosen eller att göra ett försök med kosthållning och motion. Det senare är ju det jag tänker förespråka. Hjälper inte det får vi diskutera fortsättningen sen. Dessutom hoppas jag lite extra på den produkten med Argi+ jag fick, den ska ha en blodtrycksänkande effekt.
Så lite nya tag så här i novembermörkret!

2 kommentarer:

  1. Lycka till med dina förändringar! Att ta en medicin som bara ger allvarliga biverkningar i stället för att uppnå rätt effekt känns inte som en höjdare. Om du kan få bättre resultat genom koständring och motion så måste det ju vara mycket bättre. Plus allt annat som påverkas positivt av den förändringen. Peppkramar <3

    SvaraRadera