lördag 26 september 2015

Ingen fiskelycka!

Så var det åter lördag! Fantastiskt väder och mannen skulle åka till Stockholm och Speedway GP så vid lunch kom dotter med kompis och hämtade mej för en fisketur. Matsäck hade de packat så vi åkte till Sjön Ven där vi varit de sista gångerna. Tyvärr var inte fiskarna på hugget idag men en "borre! ligger i kylen i väntan på rens. Annars satte jag en krok i en gren och kastade bort ytterligare ett flöte!  
Ungdomarna blev tydligen trötta efter så mycket frisk luft så de ligger nerbäddade i sängen! Mm, de ska få en halvtimma till!
Sen blir det lite käk, ett glas vin och sen har jag lovat att vi ska spela och sjunga lite. Det var längesen och vi fick positiv respons vid kräftskivan förra helgen så dax att öva in en ny låt! Vi har varit och nafsat lite på Totos Africa och vi ska nog jobba vidare på den. Den är svår men kan bli bra om man får till den!
Försöker få en lång helg då måndagen med den stundande operationen inte känns så lockande. Jag skulle åkt på mässa på tisdag men då kommunen dragit in bussanslutningen så struntar jag i den. Har inte lust att åka till Stockholm på egen bekostnad. Tror dock att jag tar semesterdagen i alla fall om dottern vill jobba en dag till. Det har varit väldigt rörigt(läs för jävligt) för henne de senaste dagarna så jag får se. Jag har mycket att röja i och ta tag i när jag är tillbaka. Ja, vi är där igen med "vuxna" människors beteenden. Ska inte skriva om det här, i alla fall inte nu!
Hade som jag skrivit innan kunnat gå 6 veckor kurs till. Roligt, bra folk och minimalt med stress!
Men nu, fram med kastrullocken och väcka tonåringarna!
Trevlig lördag!

1 kommentar:

  1. Jag gissar att det inte var så viktigt med fisken. Ni fick ju en härlig dag att njuta av.
    Jag ska tänka massor på dig i morgon. Det kommer att gå jättebra <3
    Tänk att en del aldrig blir vuxna och lär sig ta ansvar. Fel kan alla göra men man måste kunna inse det och ta ansvar för det när det händer. Stå på er!

    SvaraRadera