torsdag 24 december 2015

Julafton

Så blev det då julafton. Lite överraskande blev det övernattning hos mannen och då oxå en julaftonsmorgon där. Riktig julfrukost med gröt och skinksmörgås. Sen blev jag överraskad med ett par paket oxå! Jag blev glad och lite lättad då vi inte diskuterat klappar och jag faktiskt köpt ett par jag med. Ni vet sådär i all enkelhet. Det är ju lite svårt såhär i början med "nivån" och då vi haft det lite rörigt kan det ju oxå kännas konstigt och överdrivet om man kommer med finaste, dyraste klappen.
Han kommer få sina imorgon då han kommer hit!
Han ursäktade sej med att det bara var något litet men jag blev glad, dels för att det var saker jag faktiskt behövde men det visade oxå att han är lite lyhörd vilket absolut är positivt!

Jag kokar oftast kaffe och har inte hittat en sån en sån där liten sil som jag kan använda när jag häller upp i koppen utan använder en tesil, typ bollformad vilket är lite knöligt!
Fisket har ju gått sådär under sommar och höst och jag har tappat/bottennappat ett antal flöten som jag nu lider akut brist på!
Så min julklapp:

På eftermiddagen blev det julmiddag med farmor, pappa och bror. Barnen firade på pappans sida i år och då min största är ensam hemma i natt beslutade sej lillasyster för att vara en snäll syster och övernattar där. Det resulterade att jag sitter här ensam i soffan. Det är helt okej i mitt snuviga tillstånd och jag tar det bara lugnt och ska nog krypa till kojs skapligt.
Ni vet imorgon när jag vaknar är jag ett helt år äldre så bäst att vara utvilad!
Ha en skön fortsättning på julen!

1 kommentar:

  1. Perfekta presenter, precis som du sa visar det att han har lyssnat :)

    SvaraRadera