söndag 9 augusti 2015

Rock och partykväll!

Klockan 15 susade vi mot Valdemarsvik och Grännäs. Lite grått ute men skapligt varmt och Smhi hade lovat uppsprickande till kvällen!
Framme hos de vi skulle vara hos plockades köttet fram och mannen fick ta plats vid grillen och jag socialiserade med nya bekantskaperna över ett glas vin! Vi åt och drack och vartefter kvällen fortskred anslöt mera folk och till sist var det ett väldigt glatt gäng som skrattade och stojade runt bordet!
Vid hakv åtta drog vi oss ner mot parkeringen för att kolla på de bilar som kommit till kvällens cruising.


Sen bar det tillbaka till husvagnarna för mer skratt och påfyllning av skrattdricka! Bortåt 10-tiden drog vi oss neråt för att kolla in underhållningen på dansbanan i form av Lalles Bodega. De är ett duktigt coverband och det är bra drag när de spelar! Det blev ett par svängom på dansgolvet oxå. Några turer klarade jag av så kanske jag fixar buggkursen ändå!
Sen gick vi till stora scenen runt elva och lyssnade på förbandet som hette The Buddies. De var duktiga men de bästa låtarna tog de på slutet. Det var massor av folk och god stämning! Alla började dock vara sugna på artisterna vi kommit för att se och 24.00 äntrade de scenen.
Brolle kanske är lite divig men han är duktig och han är fin att se på så mej gör det absolut ingenting! 
Nanne är en duktig sångerska och sina värsta scensprattel hade hon tonat ner! Boppers är still goin strong, duktiga och roliga!

Svettig och varm varm man efter dansen och tyckte att den där jackan var överflödig! När klockan började dra sej mot 02 var jag inte lika svettig och varm! Som tur var hade jag ju mitt lilla kärnkraftverk med mej som fick hjälpa mej att hålla värmen! Men huttrande gick man tillbaks till bilen och satt där en stund med rumpvärmen på! 
Sen tackade vi för oss och rullade hemåt. Huvudvärken gjorde sej påmind redan på kvällen och trots att jag tog en tablett innan jag kröp ner är det först nu på eftermiddagen som man börjar känna sej kurant igen! För gammal för att vara uppe till 3 på natten!
Josefine fick gå ner till pizzerian när jag klev upp vid lunch och köpa en riktig bakispizza som vi delade på! Men roligt hade vi!

1 kommentar:

  1. Det var nog värt lite huvudvärk låter det som :) Så länge du tycker att det är roligt är du inte för gammal.

    SvaraRadera