fredag 18 april 2014

Kaos-igen!

Ja, här har man fixat och slitit hela veckan för att till syvene och sist få ordning hemma. Det höll ett par timmar! På eftermiddagen hämtade mannen ett lass från sitt förråd i gamla lägenheten. Resultat? prylar överallt! En jäkla samlare har han varit så nu rensas det hårt innan det ska ut i nya förråd! Men nu har vi spritkök, såna där gummibyxor till flugfiske, verktyg, mera verktyg... ! 
Ja, det är inte klart med vikariebanken än så jag har nog "ledigt" även nästa vecka! Går nog åt för att få ordning, igen!
Imorgon ska vi ta en tur till Himmelstalund och den årliga rallysprinten som hålls där varje påsk. Det är ju nån kilometer från vårt hus så kan vara en kul utflykt. Speciellt om vädret blir bra.
Så nu, sängdax. Sweet dreas everyhopa ;-)

2 kommentarer:

  1. Samtidigt som det blir rörigt så är det ju så himla kul att gå igenom gamla bortglömda och undanstuvade saker. Det kan bli många nostalgiska stunder och en hel del spontana aktiviteter beroende på vad man hittar. Det är också lättare att slänga sådant som verkligen är onödigt när man upptäcker att man inte har saknat de prylarna. Lycka till med allt sorterande och ha lite kul också :)

    SvaraRadera
  2. Jodå, mycket minnen och skratt och han har slängt nassor!
    Precis som du skrev, har man inte saknat det på flera år kan det lika gärna kastas!

    SvaraRadera